Elrajtolt az Escape From Tarkov zárt bétája

2017. július 31.
5.4791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szinte nincs játékos, aki a korábbi alfa tesztek során ne próbálta volna még ki a STALKER-sorozat alkotóinak legújabb játékaként elhíresült Escape From Tarkov-ot, de mivel a projekt most egy újabb szintre lépett, érdemes lehet ismét vetni rá egy pillantást.
 

A Battlestate Games ugyanis egy friss trailer társaságában bejelentette, hogy a napokban hivatalosan is elrajtolt az Escape From Tarkov zárt bétája, aminek hála egyrészt sokkal többen kipróbálhatják a játékot, másrészt lényegesen magasabb szinten lehet ismerkedni vele.

Ha neked is viszket már a tenyered utána, akkor engedd meg, hogy lelombozzunk egy kicsikét, az Escape From Tarkov zárt bétája ugyanis egyelőre csak az előrendelőknek érhető el, de a későbbiekben több hullámban mások is bekerülhetnek majd a szerverekre, szóval figyeljétek a lehetőségeket a hivatalos honlapon.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

4 éve, 10 napja

Végre valami ami nem arról szól, hogy rohanjunk a házfalon, repkedjünk a nanoruhánkkal, vagy az exoskletonunkkal (vagy mivel) és teljesen irreális módokon kapjuk el az ellenfelet.

válasz erre

VaPe

4 éve, 10 napja

Wooooooow!!!!!!!!!

válasz erre

Hentes

4 éve, 10 napja

Ejjj de nagyon várós!

válasz erre
Escape From Tarkov
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja