Elrajtolt a Uplay+, a Ubisoft előfizetős szolgáltatása

2019. szeptember 04.
4.8761
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az EA Acces vagy az Xbox Game Pass mintájára a Ubisoft is elindította saját, kifejezetten játékosoknak szóló előfizetős szolgáltatását, aminek jóvoltából a rajongók több mint 100 játékhoz férhetnek hozzá egy olcsó havidíj ellenében.

A Ubisoft természetesen csak az általuk kiadott videojátékokat tömörítette össze a Uplay+ szolgáltatásába, vagyis a komplett Assassin's Creed-sorozat, a Far Cry-játékok vagy éppen a Watch Dogs is megtalálhatók a kínálatban, méghozzá rendszerint a korábbi kiegészítőkkel együtt tálalva.

A szolgáltatás havidíja 15 dollárral indul, és az óriási játékkínálat mellett rengeteg korai hozzáférést is ad majd a rajongóknak - így a Ghost Recon Breakpoint és a Watch Dogs Legion is ott lesz a szerencsések között -, ha pedig kipróbálnád, ne gondolkozz sokáig, mert a Uplay+ szeptemberben még teljesen szabadon kipróbálható, ellenben nem árt hozzá némi türelem, az indulás ugyanis kissé nehézkesre sikeredett.
4 hozzászólás

Direktor

11 hónapja, 2 napja

Itt is már kezd túl sok lenni az előfizetés, ugyan az történik mint a filmes szolgáltatóknál.

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 2 napja

Ezt nem nekem találták ki.
Szóval majd megveszi az aki sok Ubi játékkal játszik.

válasz erre

zender

11 hónapja, 2 napja

Túl sok lesz már ezekből, rohadtul zavaró. A streaming szolgáltatókkal ugyanez. Nagyon unom.

válasz erre

Vidoros

11 hónapja, 2 napja

Biztos nem fizetnék elő egy ekkora kiadónál erre. Ha a Steam jönne elő ilyen szolgáltatással, még az 50 dollárt is megadnám, de 15 ezért? Nemár.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljasony1515 profilja