Elrajtolt a The Culling: Origins, a játék ingyenes változata

2018. szeptember 14.
3.3261
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Talán sokan emlékeztek még a nyár egyik legnagyobb lebőgésére, mikor is a Xaviant úgy döntött, hogy kiadja a The Culling 2-őt, majd 24 óra leforgása alatt meg is bukott a játék, ezt követően pedig bejelentették, hogy felélesztik az első epizódot.

A The Culling: Origins néven reinkarnálódott produktum a mai napon már el is rajtolt, Steamen le lehet csapni a free-to-play mókára, mely nem csak üzleti modelljét tekintve változott meg, hanem új fegyverek, XP szisztéma, és még sok egyéb újdonság került a stuffba, no meg persze az ingyenes játékok elkerülhetetlen velejárója, a különböző ládikák.

Az úgynevezett Cull Crates-ek minden egyes szintlépéssel járnak a játékosnak, mely négy tárgyat tartalmaz, ez lehet akár kozmetikai cucc is, vagy éppenséggel játékbeli valuta, melyekből további ládákat vásárolhatunk. Természetesen valódi pénzzel is fizethetünk ezekért, illetve, aki már korábban beruházott a játékra, az kap néhány ajándékot belépéskor, tehát érdemes lehet visszanézni a veteránoknak is.
1 hozzászólás

fighterlaci

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

No ezt akkor ma meg is nézem, ahogy hazaérek.

válasz erre
The Culling: Origins
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaNeurotic profiljasoami profilja5t3v3nk3 profiljaM.O.R.P.H. profiljaImperator profiljagery1113 profilja