Elrajtolt a Steep: Freeride World Tour

2017. március 19.
4.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft bejelentette, hogy hivatalosan is elrajtolt a Steep: Freeride World Tour névre keresztelt esemény, aminek részeként a játék legjobbjai mérhetik össze tudásukat egymással a világbajnoki cím megszerzéséért.

A nagy esemény pénteken kezdődött, és egészen március 23-ig, avagy csütörtökig tart a selejtezője, amelyre bárki kvalifikálhatja magát, aki elég jónak érzi képességeit ahhoz, hogy a legjobb virtuális téli extrém sportolókkal mérje össze tudását.

Az innen továbbjutók várhatóan március 23. és március 27. között vehetnek majd részt a Steep of Doom kihíváson, méghozzá a Cursed Mountain régióban, ahol már csak a világ 32 legjobb játékosa mérheti majd össze egymással a tudását platformtól függetlenül.

Itt azonban még mindig nem születik majd világbajnok, erre ugyanis a Freeride World Tour utolsó fázisában kerülhet sor március 31. és április 4. között, ahol végre végleges dobogóra állhatnak majd a Steep legjobbjai.

Nézd nagyban ezt a videót!



Steep: Freeride World Tour névre keresztelt esemény, aminek részeként a játék legjobbjai mérhetik össze tudásukat egymással a világbajnoki cím megszerzéséért.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Hát még mindig nem jön be... röhögő smiley

válasz erre

Imperator

7 éve, 8 hónapja és 18 napja

Engem ez a játék sehogy se tud megfogni.

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 18 napja

És itt csak a dicsőség megszerzésért folyik a küzdelem, vagy azért valamivel honorálják is a legjobbakat?

válasz erre
Steep
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Neo1989 profiljamarco profiljamarco profilja