Elrajtolt a Rainbow Six: Siege vadnyugati eventje

2019. július 03.
4.8491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rendhagyó esemény várja egészen július 16-ig bezárólag a Rainbow Six: Siege rajongóit, Showdown címmel ugyanis elrajtolt egy olyan event a játékban, melynek részeként egyenesen a vadnyugatra látogathatunk.

Az event középpontjába egy új Fort Truth névre keresztelt pálya került, melyen 3v3 fős küzdelmeket vívhatunk a spagettiwesternek összes sajátosságát a főszerepbe állítva, miközben a két csapatból az egyik a támadó, a másik a védő szerepét veszi magára.

Ha érdekel, a Showdown event már javában fut a Rainbow Six Siege keretein belül, ezáltal érdemes frissíteni gyorsan a játékot, de amennyiben erre még nincs lehetőséged, az alábbi kedvcsinálóval enyhítheted bánatodat a munkaidő vagy a nyaralás végéig.

Nézd nagyban ezt a videót!



Rainbow Six: Siege rajongóit, Showdown címmel ugyanis elrajtolt egy olyan event a játékban, melynek részeként egyenesen a vadnyugatra látogathatunk.'>
1 hozzászólás

Patrik94

5 éve, 2 hónapja és 16 napja

Imádom hogy összevissza elnevezgetnek módokat, miközben csak annyi történik hogy egy vagy két emberrel kevesebb / több van a pályán. röhögő smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja