Elrajtolt a Fortnite halloweeni eseménye, hihetetlenül egyedi skin jött az event alkalmából

2018. október 24.
4.7841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Természetesen nem lepődtünk meg azon, hogy a mai nap során az Epic Games lerántotta a leplet a Fortnite halloweeni eventjéről, hiszen a tegnapi nap során már megszellőztették, hogy részletezni fogják a Fortnitemares eseményt.

Hovatovább már el is rajtolt maga az event, így mindenki belevetheti magát az őrületbe, ennek apropóján pedig találhatunk a pályán elszórva MI által vezérelt ellenségeket, akikkel ha elbánunk, akkor némi loot és akár még pajzs is csurranhat-cseppenhet.

Ezenfelül bemutatkozott a Deadfire kinézet, ami azért roppant mód különleges, mert minél előrébb haladunk az adott mérkőzésben és minél több sebzést kiosztottunk már, annál inkább változik maga a hacuka, ezáltal újabb és újabb dizájnt ölt majd a skin.

Továbbá természetesen új kihívások és jutalmak is várják a nagyérdeműt, így érdemes most annak is ránéznie a játékra, aki esetleg már abbahagyta. Egy ütős kis felvezető videót is kaptunk az eseményhez, íme:

Nézd nagyban ezt a videót!



Fortnite halloweeni eventjéről, hiszen a tegnapi nap során már megszellőztették, hogy részletezni fogják a Fortnitemares eseményt.'>
1 hozzászólás

muki

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Hehe, jópofa! mosolygó smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja