Elrajtolt a Destiny 2 PC-s bétája, videóhalommal ünnepelhetjük

2017. augusztus 29.
3.7181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bungie és az Activision jóvoltából elrajtolt végre a Destiny 2 PC-s bétája, amit óriási felhajtás vesz körül, noha ez nem meglepő azután, hogy az első rész korábban elkerülte a platformot.

Most azonban itt van, már bárki számára szabadon kipróbálható, ha viszont te nyugodtan ki akarod várni a sorodat, és türelmes maradsz az októberi premierig, akkor sem kell most üres kézzel, illetve élmények nélkül távoznod tőlünk, hiszen egy kisebb videóhalom érkezett az alkotáshoz kapcsolódóan.

Haladjunk szép sorjában! Rögtön itt van például az első videó, amely egyenesen a Destiny 2 bétából lett kiollózva, és a kezdőküldetés végigjátszását tartogatja számunkra, míg a második felvételen az alkotás egy újabb hősével, a hatalmas Ghaullal ismerkedhetünk meg.

Ez azonban még nem minden! A Bungie ugyanis a PC-s béta örömére összeállított a játékról egy átfogó videót annak érdekében, hogy aki most találkozik először az alkotással, az is tudja, miről van szó. Ez a felvétel az alábbi sorban a harmadik lesz.

Érkezett azonban egy negyedik mozgókép is, ami már csak részben hivatalos, ezt ugyanis az Arekkz Gaming hozta tető alá, és azt kívánja prezentálni vele az elindult bétával, hogy miként fest a Destiny 2 legalacsonyabb és legmagasabb grafikai beállításokkal.

Nézd nagyban ezt a videót!









Destiny 2 PC-s bétája, amit óriási felhajtás vesz körül, noha ez nem meglepő azután, hogy az első rész korábban elkerülte a platformot.'>
2 hozzászólás

Patrik94

7 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nem kaptam meg a meghívómat. szomorú smiley

válasz erre

drift3r91

7 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nálunk este 7ig ugyan rajtolhat a free open beta szomorú smiley
Előtölteni se tudom. Ja és ahogy vártam, a low grafika ha nem nézzük a textúrát, képjavitókat, észre se lehetne venni a különbséget, mert a látvány mindenhol megvan. Ezért van hogy kell gép a low hoz is de már csak a kártyán múlik mennyit tekerhetsz fölfelé.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja