Elrajtolt a Call of Duty: Modern Warfare első szezonja - íme minden, amit tudnod kell

2019. december 03.
8.7521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Itt az ideje visszaugrani a Call of Duty: Modern Warfare gyors tempójú küzdelmeibe, merthogy megérkezett a játék első szezonja, ami egy rakás újdonságot fog szállítani az idő múlásával.

A komplett szezonon keresztül érkezik három vadonatúj többjátékos térkép, egy új Ground War pálya, a Gunfight mód is gyarapodik két új csatatérrel, valamint az új játékmódok, fegyverek és Spec Ops élmények sem maradnak el. Az említett három új multis pálya közül a legnagyobb figyelmet egyértelműen a Crash érdemli, amely a Call of Duty 4: Modern Warfare-ből lett átemelve, és már el is rajtolt!

Ezenfelül a mai nappal startolt el a Port térkép is, ami a Ground Warban játszható, a Reinforce mód is pörgethető, valamint a Rammaza és Gun Runner módok is hozzá lettek csapva a TDM 20-hoz és a DOM 20-hoz. Minden kiderül az alábbi trailerből, úgyhogy vessetek rá ti is egy pillantást:

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Modern Warfare gyors tempójú küzdelmeibe, merthogy megérkezett a játék első szezonja, ami egy rakás újdonságot fog szállítani az idő múlásával.'>
3 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 8 hónapja és 8 napja

DOM20-ban a Gun Runner nagyon f.sza, daralás megy ezerrel. röhögő smiley A battle pass is elindult, ezt szerintem kár volt kihagyni a hírből, eléggé pörög COD fórumon.
https://blog.activision.com/call-of-duty/2019-12/MW-Season-1-Battle-Pass

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 8 hónapja és 8 napja

Már pakolom is vissza. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

4 éve, 8 hónapja és 8 napja

Dög lett a trailer hozzá!

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja