Elragadó Karos Online trailer érkezett

2009. december 18.
2.6171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az NHN csapatától érkező Karos Online kétség kívül egy átlagos koreai MMO, legalábbis első ránézésre mindenképpen az, második és harmadik rápillantás után azonban már akár érdekesnek is találhatjuk ezt a szokásos, enyhén epikus témát boncolgató fantasy történetet, amelyről a mai napon egy friss trailer látott napvilágot.

A látnivaló nem gameplay jelenetekkel kíván elkápráztatni minket, hanem sokkal inkább a CGI megoldással, ez azonban jelenleg nem probléma, sőt, megtekintése után garantáltan elégedetten dőlünk hátra a látottaktól.

Hogy miért? Mert legyen bármennyire is elcsépelt a Karos Online világa, így is élvezet nézni a furcsábbnál furcsább lényeket, ahogyan éppen megküzdenek egymással. A mozgóképen egyébiránt egy várostromot nézhetünk meg közelebbről, feltehetően hasonlókat élhetünk majd át az alkotás végleges verziójának betöltése után is, és hiába is tagadnánk, a látvány bizony önmagáért beszél, ez a videó roppant hangulatos, korai MMO ide vagy oda. Ha te magad is szeretnél elvarázsolódni egy ilyen hideg reggelen, akkor nézd meg a Karos Online friss mozgóképét! Íme:

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja