Elragadó Fallout árkád gépet készített két elvetemült rajongó

2016. március 01.
3.4151
Maniac profilja, adatai
Maniac
Joseph és Richard Houff, avagy egy amerikai testvérpáros olyannyira imádja az árkád játékgépeket, mindazonáltal pedig a Fallout világát, hogy néhány héttel ezelőtt elhatározták: megalkotnak egy olyan működőképes masinát, amelyet a Fallout-sorozat ihletett.

Mielőtt bárkinek felcsillanna a szeme, a gép teljesen egyedi, nem készül belőle sorozatgyártás - legalábbis egyelőre -, sőt mi több, még a Fallout 4 sem fut rajta - a Fallout 3 már igen -, hiszen belsejében egy Raspberry Pi 2 és egy Xbox 360 teljesít szolgálatot.

A speciális masina a klasszikus árkád gépek hangulatát idézi, így joystick-ja, gombkiosztása és hangszóróinak elrendezése, de még formavilága is, egyedül a Fallout-témájú festés és a Vault Boy jelenthet furcsaságot az oldalán, amivel olyan benyomást kelt, mintha a Fallout 4 poszt-apokaliptikus világában találtunk volna rá egy elhagyatott játékteremben. Szép munka, nem igaz?

Elragadó Fallout árkád gépet készített két elvetemült rajongó - 2. kép


Elragadó Fallout árkád gépet készített két elvetemült rajongó - 3. kép

7 hozzászólás

venoman

1 éve, 19 napja

És vissza köszön a múlt. Mivel asztali kivitele van szeríntem lazán mehetne sorozat gyártásra vagy collectors relikviának is akár konzol vásárlásnál.

válasz erre

totyak

1 éve, 20 napja

Mivel konzolról megy a játék, így csak bele kell tolni egy újgenerációs gépet és már mehet a Fallout 4 is.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 20 napja

Nagyon zsírul fest!
Bár egy CRT monitorral lett volna az igazi. Azok adják az igazi árkádgép hangulatot.

válasz erre

Tommy

1 éve, 20 napja

Mennyire állat már!

válasz erre

Paint

1 éve, 20 napja

Fűűűűű-fűűűóó (fütyülés), ez állati jól néz ki.

válasz erre

sarakrael

1 éve, 20 napja

Ha nagyon sok felesleges időm és pénzem lenne ilyenekre, akkor én a Rocket League-hez, vagy más egyképernyőn játszható multis játékhoz csinálnék ilyet, mert szerintem ez úgy poén, ha ketten játszanánk előtte, egyedül úgyis csak a gép elött ülnék, ez meg porosodna.

válasz erre

C64 fun

1 éve, 20 napja

Whoááááá dejó!!!!!

válasz erre
Fallout 4
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWarriorAutobot profiljatotyak profiljagery1113 profiljamarco profiljakylx profiljaWillThaWheel profiljaskyman profiljaManiac profilja