Előzmény készül a Life is Strange-hez?

2017. június 02.
4.7801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas hírek láttak napvilágot a Life is Strange jövőjéről, az első évadával elképesztő sikert aratott kalandjátékról ugyanis a francia GameKult bedobott pár képet és néhány olyan információt, amelyek arra engednek következtetni, hogy nem csak a folytatás készül.

Azt ugyanis tudjuk már egy ideje, hogy a Dontnod Entertainment folytatja a Life is Strange történetét, azonban az alábbiakban általatok is megtekinthető kiszivárgott képek alapján ez vagy egy előzmény lesz, vagy a folytatással párhuzamosan egy mellékszál is készül - ergo egy második Life is Strange projekt -, amely a játék előtörténetét ismerteti meg velünk.

Hogy honnan vontuk le ezeket a következtetéseket, azt a spoiler miatt nem szeretnénk elárulni, csak annyit segítenénk, hogy vannak olyan karakterek a képeken, amelyeknek egy történeti folytatásban nem kellene szerepelniük.

A fotók kapcsán külön érdekesség, hogy a Deck Nine Games honlapján találták meg őket, akik nemrégiben éppen arról beszéltek, hogy egy nagy kiadó megbízásából egy sikeres franchise új tagján dolgoznak, amit az E3-on kívánnak bemutatni. Az E3-on tehát vélhetően minden kiderül!

Előzmény készül a Life is Strange-hez? - 2. kép


Előzmény készül a Life is Strange-hez? - 3. kép


Előzmény készül a Life is Strange-hez? - 4. kép


Előzmény készül a Life is Strange-hez? - 5. kép


Előzmény készül a Life is Strange-hez? - 6. kép


Előzmény készül a Life is Strange-hez? - 7. kép


Előzmény készül a Life is Strange-hez? - 8. kép


Előzmény készül a Life is Strange-hez? - 9. kép


Előzmény készül a Life is Strange-hez? - 10. kép

Life is Strange jövőjéről, az első évadával elképesztő sikert aratott kalandjátékról ugyanis a francia GameKult bedobott pár képet és néhány olyan információt, amelyek arra engednek következtetni, hogy nem csak a folytatás készül.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 21 napja

Az a helyzet, hogy ezt a játékot bárhogy lehet folytatni az időmanipulálás miatt. Max akár vissza is tekerheti az időt a történet legelejére, vagy még annál is előrébb, de egy párhuzamos valóság sem elképzelhetetlen ugyebár. Mindenesetre az égő fás képnél szerintem éppen az időt tekeri vissza a karakter, márpedig eddig csak Max tudott ilyet. Nekem fura lenne, ha hirtelen más is tudna.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 5 hónapja és 21 napja

Már nagyon várom mindkettőt. mosolygó smiley
Az előzmény is remélem jó lesz meg a folytatás is.
És köszi hogy nem spoilereztek azok miatt akik most játsszák ki. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 5 hónapja és 21 napja

Azt még hozzá lehet tenni, hogy a képek alapján Rachel és Chloe története lehet. Max nincs a képeken, de van fiatalabb Chloe, meg valaki más, és az a valaki más csak Rachel lehet. Max amúgy sem volt a városban.

válasz erre
Life is Strange
7.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja