Előzetesen mutatkozik meg a Strange Brigade új DLC-je, a Thrice Damned 1: Isle of the Dead

2018. október 10.
2.6711
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rebellion közzétette a Strange Brigade új DLC-jének hivatalos előzetesét, mely egyébként a Thrice Damned 1: Isle of the Dead névre hallgat, és egy háromrészes kampánysorozat első felvonásaként operál.

Árazását tekintve egész baráti a dolog, hiszen mindössze 7 dollárt kóstál, illetve ha rendelkezel szezonbérlettel, akkor természetesen "bérmentve" hozzáférhetsz a kiegészítéshez.

Továbbá érdemes megemlíteni, hogy megjelent a American Aviatrix Character Expansion Pack is, mely egy új játszható karaktert vont be az őrületbe, név szerint Tessie Caldwellt, no meg a csomaggal megérkezett a Colbeck Wildfire SMG stukker, a Hyde & Sons pisztoly, Glacier Bomb fegyverek, illetve Tessie Infernal Firestorm képessége is új jövevénynek számít.

Az imént említett kiegészítő ugyanazzal az árcédulával rendelkezik, mint a Thrice Damned 1: Isle of the Dead, viszont aggodalomra semmi ok, egy ingyenes frissítés által bekerült a Tunnels névre keresztelt pálya a Horda módba, illetve a Towering Temple II és a Cursed Village II, melyeket Score Attackben lehet nyúzni.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

muki

1 éve, 9 napja

Az komoly lett!

válasz erre
Strange Brigade
13.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaNagyTamás profiljarDAVE profiljatotyak profiljaWickedSick profilja