Először mozgásban a Super Street Fighter IV

2009. szeptember 30.
2.4961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom a hagyományaihoz híven a Street Fighter IV-et is felturbózza Super szintre, mint tette azt korábban többek között a Street Fighter II-vel is.

A tavasszal érkező konzolos bővített kiadások nyolc új szereplővel toldják meg az eredeti negyedik felvonás gárdáját, közülük sok lesz a visszatérő ember, persze Juri, a keleti lányka például most először tűnik fel a színen a sorozat történelmében. A régiek közül már biztosan a fedélzeten lesz T. Hawk, a megtermett indián és Dee Jay, a jamaikai, zenei vénával is megáldott kickbox mester.

A szivárgást, majd a hivatalos leleplezést követően két, gameplay videó is felkerült a netre, melyeken mozgásban látható T. Hawk és az új jövevény, Juri, a sexy, ám roppantul vadóc hölgyemény, aki fürge és brutális special attack-okra képes. A videók kamerával lettek rögzítve, de a lényeg így is remekül átjön. A Super Street Fighter IV tavasszal érkezik, lemezes kiadások formájában, csökkentett áron, jelen állás szerint csak hádé konzolokra. A további konkrét változások egyelőre nem tisztázottak, rájuk később visszatérünk.

#tv#
#tv2#
Street Fighter IV-et is felturbózza Super szintre, mint tette azt korábban többek között a Street Fighter II-vel is.'>
1 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 5 hónapja és 26 napja

Ennek a műfajnak nem sok értelmét látom meglepett smiley Régen még mikor gyengébb gépek voltak akkor jók voltak

válasz erre
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja