Élőszereplős trailert kapott a Dark Souls 2

2013. december 19.
1.7071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Namco Bandai és a From Software egy igencsak érdekes mozgóképpel lepte meg nemrégiben a Dark Souls 2 kedvelőit, lévén készítettek a játékhoz egy élőszereplős trailert, ami egy eseményt szeretne felvezetni számunkra.

Hogy pontosan miről, illetve milyen eseményről van szó, azt egyelőre még nem tudjuk, a videóban ugyanis mindössze Dark Souls 2: a live action event - 2014 néven van emlegetve, így ebből igencsak nehéz még kitalálni, hogy mit is sütöttek ki a rajongóknak az illetékesek.

Ha azonban ti is szeretnétek spekulálgatni a témában, pillantsatok bele a kérdéses mozgóképbe, ami természetesen nem csak ezért, hanem látványvilága és hangulata miatt is megér egy misét.

#tv#
Dark Souls 2 kedvelőit, lévén készítettek a játékhoz egy élőszereplős trailert, ami egy eseményt szeretne felvezetni számunkra.'>
3 hozzászólás

fantis6

10 éve, 9 hónapja és 20 napja

rövid, de tetszös mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 21 napja

Ennél már ezerszer jobb élőszereplős videók is voltak. Ez olyan minimál design érzést keltett bennem. Ne kelljen sok díszlet, meg sok számítógépes utó munka, forgassuk le az egészet sötétben, hogy semmi ne látszódjon.

válasz erre

csirkee

11 éve, 2 hónapja és 21 napja

elég komoly a trailer mosolygó smiley jó a hangulata

válasz erre
Dark Souls 2
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja