Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat készül a Netflixre

2020. október 27.
12.3641
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A hivatalos csatornák szerint a Ubisoft és a Netflix kollaborációba lépett ismételten, aminek keretében az Assassin's Creed alapján készül egy vadonatúj élőszereplős sorozat, amire valljuk be, szükség van a Michael Fassbenderes film után.

Jelenleg aktívan keresik a projekt élére a showrunnert, aki egyben tartja az egészet. A Ubisoft mostanában egyébként is sok projektjét készül adaptálni, hiszen a Rabbids-ből, a Just Dance-ből, a The Divisionből, valamint a Beyond Good & Evilből is formálódik a mozgókép.

Szinte még semmit nem tudni a szóban forgó sorozatról, hogy egyáltalán milyen történetet fog feldolgozni, kik lehetnek a főszereplők, melyik érában fog elhelyezkedni, de abban csak reménykedni tudunk, hogy nem követi el ez az adaptáció ugyanazt a hibát mint a mozifilm, miszerint túlzottan kevés szerepet kapnak a történelmi részek.

5 hozzászólás

c0m1n65un

7 hónapja, 1 napja

Látva a Netflix mostani munkásságát, kicsit félek, hogy női, leszbikus főszereplője lesz, mert a "píszí" mindenek előtt!
A röhej az, hogy amíg nem volt ennyire látványosan a pofámba nyomva a meleg téma, addig nem is zavart (lásd a Modern család sorozat meleg szála kimondottan szórakoztató), most viszont kicsit kezd már sok lenni, hogy mindenbe beleerőltetik! A Netflix-nél pedig különösen erőlködnek ez ügyben.

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 1 napja

Ó Netflix, de jó hogy vagy!

válasz erre

muki

7 hónapja, 2 napja

Ez tetszik! Örülök neki, várom.

válasz erre

marco

7 hónapja, 2 napja

Csak nehogy olyan legyen, mint a film!

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 2 napja

Már vártam valami hasonló hírt. Netflix igen jól tolja.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profilja