Előrendelhető az Alcatel okosórája

2015. április 01.
1.4071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Januárban tudtuk meg, hogy az Alcatel is belép az okosórák piacára, ám akkor még csak nagyon kevés információval láttak el minket, a legtöbben pedig arra voltak kíváncsiak, hogy az ígéretek szerinti okos árazás pontosan mit is jelent.

Nemrég a hivatalos oldalon már előrendelhető státuszba került az Alcatel Onetouch Watch, melynek hála viszonylag sok fontos információra derült fény. Egyfelől a korábban sejtett Android Wear rendszer valószínűleg mellőzésre került, hiszen a gyártó okosórája Android mellett iOS támogatást is kapott.

Az előrendelési lehetőséghez természetesen már árat is kaptunk, így fény derült a 150 dolláros (42 000 Ft) ajánlott árra. Ezzel maximum a drágább és nevesebb ajánlatokhoz mérten számítanak olcsónak, hiszen az átszámolt összeg itthon soknak tűnhet, bár sok másik országban tényleg versenyképes ajánlatnak tűnik.

A szokásos köröket itt is megkaptuk, tehát az értesítések mellett különféle egészségügyi szolgáltatásokkal is bír az eszköz, mely ráadásul IP67 szabványnak megfelelően víz és porálló. Az értékesítés várhatóan április utolsó napjaiban kezdődik meg, hiszen a szállítást is ekkora ígérik.
6 hozzászólás

totyak

9 éve, 9 hónapja és 8 napja

Se okosórát nem vennék, se Alkatel terméket. Az óra haszontalan, de drága kiegészítő, a márka meg tapasztalat alapján nem nyerő.

válasz erre

xpforever

9 éve, 9 hónapja és 9 napja

Nem igazán látom értelmét az okosráknak, de biztos kell valakinek...

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 9 hónapja és 9 napja

Moto 360!
De az IP67 azért szerevaló a specifikációi között.

válasz erre

WillThaWheel

9 éve, 9 hónapja és 9 napja

Alcatel nálam már leszerepelt...

válasz erre

kpal

9 éve, 9 hónapja és 9 napja

Engeem még nem tudtak meggyőzni hogy vegyek bármilyen okos órát , max olcsó fitnesz karpánt ami nálam szóba jöhet ,de a mobil az elsődleges .

válasz erre

Marduk

9 éve, 9 hónapja és 9 napja

Egész jól hangzik.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja