Előrendelés esetén akár német katona és Tigris tank is lehet a Sudden Strike 4 borítóján

2017. július 26.
4.2871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kite Games és a Kalypso Media bejelentették, hogy előrendelhetővé tették a Sudden Strike 4: Day One Edition-t, avagy a játék speciális változatát, aminek a különlegessége leginkább az alternatív borítókban rejlik majd.

Ezeket az alternatív borítókat Robert Simon, a Killzone: Shadow Fall-on és a Ryse: Son of Rome-on korábban dolgozó művész készítette, aki kapásból három festményt is leadott a készítőknek - melyeket a világháborús propagandaplakátok ihlettek -, így ha előrendeljük a Day One Edition-t, akár egy német katonát is láthatunk a borítón, de természetesen a szovjet és a szövetséges változatot is választhatjuk majd.

A Sudden Strike 4: Day One Edition ezen felül egy művészeti könyvet és egy zenei CD-t is tartogat majd számunkra PS4-en, míg PC-n ugyanez digitális formában lesz csak hozzáférhető, kiegészülve a The Battle for Kursk DLC-vel. Megjelenés augusztus közepén.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sudden Strike 4: Day One Edition-t, avagy a játék speciális változatát, aminek a különlegessége leginkább az alternatív borítókban rejlik majd.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 23 napja

Frankón minden előrendelő választhat? Ez állati jó ötlet.

válasz erre
Sudden Strike 4
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja