Elon Musknak God of War idézet van az üzenetrögzítőjén

2017. december 21.
1.4161
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hatalmas bakit sikerült elkövetnie a minap Elon Musknak, miután egy Twitter-bejegyzésben véletlenül nyilvánosságra hozta privát telefonszámát - bővebben az Androgeeken olvashatsz erről -, aminek köszönhetően egy igazán érdekes dolgot tudhattunk meg a Tesla vezéréről.

Miután ugyanis többen felhívták korunk egyik legnagyobb koponyáját, kiderült róla, hogy bizonyára nagy játékrajongó, hiszen üzenetrögzítőjén egy ismert, már-már klasszikus God of War easter egg idézet fogadja a telefonálókat, mely szabad fordításban valahogy így hangzik:

Az Istenek segítségével megcsináltad. Valahogy megtaláltad hozzám az utat. Engedd meg, hogy gratuláljak és tiszteletemet fejezzem ki irántad.

További érdekesség, hogy Elon Musk azért bakizott a Twitteren, mert John Carmacknak, a Doom, a Quake és a Wolfenstein 3D alkotójának akarta megadni a telefonszámát, de hogy mit akart emberünk a jelenleg az Oculus Riften dolgozó játékgurutól, az nem derült ki egyértelműen. Csupán az, hogy ő sem veti meg a videojátékokat!

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hatalmas egy forma a csávó.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Az a kár, hogy most cserélheti le a számát, mert egyfolytában zaklatni fogják.

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Van humorérzéke a palinak.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Meglepődhettek akik felhívták, főleg ha valaki értette mi is a szöveg!

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hatalmas forma!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaiPet profiljaitalianman profiljaDrThezeus profiljaYanez profiljaHellblade profiljaturatur profiljaYanez profilja