Elődjénél is nagyobb lendülettel indult a Nintendo DSi Észak-Amerikában

2009. április 17.
1.6961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo örömmámora egy ideje szakadatlan, újfent elsöprő erejű fölénnyel gyaláztak sárba mindenkit az Egyesült Államokban, a Nintendo Wii és a Nintendo DS magasan a többiek felett fogy, így az sem hat már a meglepetés erejével, hogy a harmadik DS inkanáció öregbítette a fantasztikus sikereket, sőt.

Mivel a masina ebben a hónapban állt pályára, az NPD Group márciusra vonatkozó forgalmi kimutatásán még nyoma sem volt, furcsamód, elődje, közvetlenül a DSi megjelenése előtt is óriási népszerűségnek örvendett.

A DS Lite-ot lassacskán Észak-Amerikában és Európában is leváltja majd a jobban felszerelt, újra dizájnolt, saját játékletöltési szolgáltatással rendelkező modell, mint teszi azt Japánban november eleje óta. Az amerikai premier eredményeit a Nintendo máris világgá kürtölte, 435,000 darab DSi-n adott túl a kiotói óriásvállalat csupán egyetlen hét leforgása alatt. Mit jelent ez tágabb értelmezésben? Nem mást, mint hogy a brand megállíthatatlanul robog előre főként, ha rápillantunk a DS Lite ugyanezen periódusában jegyzett eladásaira.

A DSi közvetlen őse, a második DS inkarnáció csupán 226,300 darabszámban lelt gazdára a bemutatkozásának hetében. A Nintendo kisebb-nagyobb facelift-ekkel és hardver foltozgatásokkal már harmadízben sózza el ugyanazon gépezetét, hol szebb képernyővel, vékonyabb kivitelben, hol kamerákkal és kártyaolvasóval, de az architektúra bizony változatlan immáron ötödik esztendeje. A Sony is beállt mögéjük a sorba a PlayStation Portable-lel, ők szintén a harmadik revíziónál tartanak jelenleg.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
M.O.R.P.H. profilja