Élőben streamelhetünk a SoundSight fejhallgatójával

2014. július 11.
1.4801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság egyre több eszköz kapja meg az "okos" jelzőt, a SoundSight pedig egy nagyon érdekes termékkel állt elő nemrég, mely egy sokak által használt megoldásra épül.

A gyártó ugyanis egy "okos fejhallgatót" készített, melynek segítségével élőben közvetíthetünk, illetve számos kényelmi funkció is beépítésre került. A fejhallgató okosságáért főként a beépített kamera és a hat mikrofon felel, de meg kell említeni a hangvezérlést is. Az újdonság vezeték nélküli, így valóban szinte határok nélkül vehetjük fejünkre ezt az ígéretes eszközt.

A beépített akkumulátor több órán keresztül képes közvetítő módban működtetni az eszközt, ha pedig szimplán szeretnénk zajszűrővel használni, akkor akár 18 órát is bír. A felvételeket egyébként akár 1080p-ben is közvetíthetjük, az okostelefon alkalmazás segítségével pedig még hatékonyabb és élvezetesebb munkát adhatunk ki "kezünkből". A termék csak jövő tavasszal debütál, méghozzá 499 dolláros (114 000 Ft) ajánlott áron, ám holnaptól elő is rendelhető 350 dolláros (80 000 Ft) áron.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 7 hónapja és 10 napja

Gyakorlatilag ugyanaz, mint az okos szemüvegek, csak itt a füleden van a kamera, nem a szemeden. Nem olyan nagy találmány ez.

válasz erre

kpal

10 éve, 7 hónapja és 10 napja

ez nagy kiraly kacsintó smiley utacan is lehet közvetiteni röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja