Elnézést kért a JoWood a Gothic 3: Forsaken Gods miatt

2008. november 29.
6.1341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Hiába reménykedtek a rajongók, hogy az új fejlesztőcsapat jobban odafigyel a hibák kijavítására, és a JoWood nem fogja még egyszer eljátszani azt, amit már az alap Gothic 3-mal megtett.
 

A kiegészítő még alig egy hete kapható hivatalosan, de ez alatt a rövid idő alatt is két patch-et voltak kénytelenek kiadni hozzá, és a játékosok szerint még így is távol áll a tökéletes működéstől. A kritikusok ismét ráhúzták a vizes lepedőt a kiadóra, a fórumok pedig megteltek csalódott emberekkel.

A helyzet olyan méreteket öltött, hogy azt már a JoWood sem nézhette tétlenül, ezért kiadtak egy nyilatkozatot, amelyben bocsánatot kértek a rajongóktól a bugok miatt. Először megköszönték a közösségnek a kitartó támogatást, és hogy beruháztak a játékra, majd sajnálatukat fejezték ki, hogy nem voltak képesek olyan alkotást nyújtani, amellyel maradéktalanul elégedettek lehetnek a vásárlók. A kiváltó okként azt jelölték meg, hogy még az idei évben ki kellett hozniuk a játékot, mivel ez volt a játékosok és az ő kívánságuk is, és ezért hatalmas nyomás alatt dolgoztak.

Megígérték, hogy mindent megtesznek, hogy élvezhetővé varázsolják a Forsaken Godsot, többek között hamarosan kiadnak egy olyan javítást, amelyet a fanok észrevételei, véleményei alapján készítenek el. Még ez előtt, pár napon belül érkezik egy újabb patch, letölthető lesz a kiadó hivatalos honlapjáról.

Végezetül letették a nagy esküt, hogy a Spellbound kezei között formálódó Arcania: A Gothic Tale esetében idejében megkezdik a béta teszteket, hogy semmiképpen se ismétlődjön meg a mostani szituáció. "A JoWood elismeri a hibáit, és meg fogja akadályozni az újbóli bekövetkezésüket." Reménykedjünk, hogy nem úgy, ahogy a Gothic 3 és a Forsaken Gods esetében történt...
8 hozzászólás

marcisnq

8 éve, 8 hónapja és 15 napja

Hát voltak bug-ok bőven...

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 24 napja
válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 8 napja

hol lehet hozzá írni ,ha találok 1-2 bug még a játékban?

válasz erre

alphadog20

14 éve, 1 napja

Hát az ünnepek mert ugye senkisem vesz játékot februárban

válasz erre

Cyb

14 éve, 1 napja

Inkább a kiadó kivánta "volna" még karácsony előtt az emberekre sózni... csak épp a rossz hír jobban terjed mint a futótűz.

válasz erre

Dru

14 éve, 1 napja

Hát jah, fogalmam sincs, hogy miért kellett még idén kihozniuk, az, hogy "a rajongók és az ő kívánságuk ez volt", elég gyenge érv, tipikus magyarázkodás.

válasz erre

Cyb

14 éve, 1 napja

AJoWood -nak nem bocsánatot kellett volna kérnie hanem inkább még három hónapot hagyni a fejlesztésre...

válasz erre

alphadog20

14 éve, 2 napja

Elég fura hogy új fejlesztöje van és az is buggosan adja ki lehet hogy a játék motorjában van a hiba

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMonyo profiljaM.O.R.P.H. profiljamarco profilja