Elnézést kért az egykori Assassin's Creed-játékok rendezője a megmászható tornyok miatt

2019. október 21.
3.9801
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Patrice Désilet hozta tető alá az első két Assassin's Creed játékot, amikben feltűnt egy olyan játékmechanikai elem, melyet a mai napig inkább átkoznak a játékosok, hiszen rendre visszatér mindenféle alkotásban.

Igen, a megmászható tornyokról van szó, miáltal megnyílik a pálya egy része, azaz láthatóvá válik, ami azóta a Far Cry-ban rendszeresen visszatér, hovatovább még a The Legend of Zelda: Breath of the Wild is átemelte. Az első két Assassin's Creed direktorát, Patrice Désilet az EGLX torontói eseményen kérdezték róla, hogy mennyire hangolja le, hogy az emberek többsége emiatt csak "Assassin's Creed fickóként" hivatkozik rá.

Désilet állítása alapján egy kicsit azért picit bánja, hogy habár indirekt módon is, de ilyen mértékű kihatással volt az iparra, például a Breath of the Wild esetében. Persze mindezt mókásan fejtette ki, nyilvánvalóan nincs lelkiismeret-furdalása emiatt.
7 hozzászólás

WarriorAutobot

9 hónapja, 5 napja

Érdekes, engem annyira nem zavart a legtöbb játékban, talán ahol kicsit zavart az a Watch Dogs első része volt mert ott pár toronynál azért jóval odébb kellett keresni a feljutási lehetőséget, de ezt se mondanám olyan nehéznek. Tehát összességében engem nem zavart és zavarnak ezek a megoldások.

válasz erre

totyak

9 hónapja, 1 hete

Különösebben engem sem zavart, bár az tény, hogy túlzásba lett víve az AC-kben pl. De egyébként én többektől is hallottam már, hogy őket zavarta.

válasz erre

Mitüzenarádió

9 hónapja, 1 hete

Désilets*, s-el a végén.

válasz erre

Xelosz

9 hónapja, 1 hete

Nekem kifejezetten bejött far cry esetén. torony foglalás aztán ugrottam két bázisra össze szedtem a lootokat majd mentem így tovább ha story mission volt idegen területen előbb befoglaltam azt ment a dara.
jó mechanika ez ne bánkódjon emiatt

válasz erre

petrovicsz

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Én még senkit nem hallottam erre panaszkodni.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nem volt ezzel semmi gond és ésszerű megoldás is volt.

válasz erre

VaPe

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Szerintem ez pedig egy rohadt jó dolog benne.

válasz erre
Assassin's Creed 2
3.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja