Elkezdődött a WCG világdöntő: négy magyar az amerikai csúcsdöntőben

2007. október 05.
1.8361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A világ legjobb játékosai gyűltek össze Seattle-ben, hogy a héten egymás ellen vívott viadalok révén, elnyerjék a World Cyber Games 2007 bajnoka címet, amelyet 12 kategóriában lehet kiérdemelni.

Október 2-án megérkezett a magyar csapat is Seattle-be. A négy magyar játékos a Samsung támogatásával kerülhetett ki a világ legnagyobb e-sport rendezvényre. Az 500 000 dolláros összdíjazású világdöntőn 75 ország 700 legjobb játékosa méri össze tudását és ügyességét.

A magyar csapat az első napot az utazás és az időeltolódás kipihenésével töltötte, de 4-én már két magyar is, Gorky és Redwing egyaránt versenybe szállnak ? tulajdonképpen a hivatalos megnyitó előtt, amelyre csak az esti órákban kerül sor. A nyitóünnepségen a nemzetek képviselői ? rangos sporteseményhez méltóan ? országuk zászlója alatt vonulnak be és esküt tesznek a tiszta játékra.

A Samsung biztosítja az Xbox 360-as meccsekhez a HDTV-ket, a telefonkészülékeket a Samsung Mobil Challenge mérkőzésekhez és a csúcskategóriás monitorokat a PC viadalokhoz. Továbbá a mobilkészülékek, MP3 lejátszók és nyomtatók is a résztvevők rendelkezésére állnak.

Három LCD monitor típust választottak ki, amelyeken a döntőn játszanak a gamerek. A versenysorozatban idén először használják ezeket a monitorokat a játékokhoz. A 48 centis CX930B, a 931 CW és az 55 centis CX226CW nagy felbontásuk, gyors reakcióidejük és tiszta, éles képüknek köszönhetően megfelelnek a játékosok legmagasabb szintű igényeinek. Ezen belül a SyncMaster 931C típusú monitort a ?WCG 2007? hivatalos monitorává választották.

A Samsung egy új mobilt is bemutat a rendezvény alatt, amely multimédiás kiegészítői révén méltán tarthat számot az érdeklődésre. A Samsung SGH-L760 a nagyméretű kijelzője révén irányítja magára a figyelmet. Mindemellett magában foglal egy 2 megapixeles kamerát, FM rádiót, illetve mp3 lejátszót is. Ezeken felül a telefon videófájlok nézegetésére is alkalmas, a beépített MPG4 tömörítésnek köszönhetően.

A Samsung az első lépéseit teszi meg a WCG-n való jelenlétével a játékipar irányába. A jövőre vonatkozó terveik szerint, a cég szeretne a robbanásszerűen fejlődő mobiljátékok piacának Is részesévé válni.

A Samsung bejelentette, hogy a Samsung ODD (Optical Disc Drives) divíziója biztosítja a World Cyvber Games 2007 hivatalos DVD íróit.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

World Cyber Games 2007 világdöntő

World Cyber Games 2007 világdöntő

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja