Elkezdődött a MechWarrior Tactics zárt bétája

2013. január 10.
1.9061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb időszak vette kezdetét a mai napon a MechWarrior Tactics életében, a játék készítői ugyanis bejelentették, hogy free to play alapokon nyugvó körökre osztott stratégiájuk a zárt béta állapotába lépett, amelynek köszönhetően rengeteg játékos kipróbálhatja már előzetesen az alkotást.

A zárt bétára egyébiránt elsődlegesen különféle támogatói csomagok segítségével lehet csak bekerülni, így minél több pénzt tömünk a készítők zsebébe - természetesen a fejlesztést elősegítendő - annál komolyabb kiváltságokban lesz részünk.

A 20 dollártól kezdődő veterán csomagban például egy hónapos prémium accountot, 25,000 in-game fizetőeszközt és egy halom egyéb extrát kapunk majd ajándékba, de minél többet áldozunk a játékra, annál többet is fogunk kapni a készítőktől.
MechWarrior Tactics életében, a játék készítői ugyanis bejelentették, hogy free to play alapokon nyugvó körökre osztott stratégiájuk a zárt béta állapotába lépett, amelynek köszönhetően rengeteg játékos kipróbálhatja már előzetesen az alkotást.'>
2 hozzászólás

marco

12 éve, 2 hónapja és 7 napja

Be****ás hogy még neked kell támogatni őket, hogy ingyen melózz és teszteld a béta cuccukat. Lehet hogy találnak hülyét de nem hiszem, hgy túl sokat.

válasz erre

csirkee

12 éve, 2 hónapja és 7 napja

biztosan lesznek rajongók akik ölnek bele pénzt.

válasz erre
MechWarrior Tactics
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja