Elkészült a Sapphire legújabb alaplapja, a PURE CrossFireX 790GX

2009. február 04.
2.3351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A videokártyáiról ismert Sapphire Technology bemutatta a legújabb, Sapphire Pure CrossFireX 790GX típusjelzésű alaplapját.

Az AMD 790GX és SB750-es chip-készletekkel ellátott alaplapot, már felkészítették az AMD legújabb Phenom II-es processzoraira, de ezenfelül támogatja az AMD Dragon platformját és a HyperTransport 3.0 technológiát is. A 6+1 fázisú tápellátásnak köszönhetően, lehetőségünk van a 140W TDP-vel rendelkező processzorok használatára is.

Az északi hídba integrált grafikus processzor 128MB memóriával rendelkezik, de a két PCI Express 2.0 csatlakozónak köszönhetően alkalmazhatjuk az ATI CrossFireX, vagy a Hybrid CrossFire technológiát is. A négy dual-channel DDR2-es memóriafoglalat, összesen 16GB rendszermemóriát képes kezelni 1066MHz-es sebességgel. A fent említett két 16X PCI Express foglalaton kívül a Pure CrossFireX 790GX rendelkezik még két PCI Express 1X, és két hagyományos PCI slot-al a további bővítőkártyák számára. A tárolóegységek csatlakoztatásáról hat SATA 2.0, egy PATA, és egy floppycsatlakozó gondoskodik. A hátlapi panelen négy USB 2.0, egy PS/2 billentyűzet és egér, egy D-Sub és egy DVI, egy RJ-45-ös LAN, egy HDMI, valamint a hangkártya csatlakozóit találjuk. A Sapphire Pure CrossFire X 790GX áráról és megjelenéséről a gyártó még nem nyilatkozott, de az idei CeBIT kiállításon már biztosan találkozhatunk az alaplappal.
Pure CrossFireX 790GX típusjelzésű alaplapját.'>
3 hozzászólás

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 7 napja

RED írta:
Köszi Raiden! mosolygó smiley A gyártó csak ennyit közölt. De az infók alapján nem lehet. Ha meg kevésnek bizonyul az integrált VGA, akkor be kell élesíteni a két PCI-E-t. röhögő smiley
Az már biztos elég lesz..kacsintó smileymosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 6 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 8 napja

Hoztad a formád..menő smiley Az integrált GPU,memóriáját lehet bővíteni a RAM-ból?

válasz erre
Pure
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja