Elkészült a MySQL legújabb, 5-ös verziója

2005. január 08.
1.7701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A nyílt forráskódú szoftvereirõl ismert MySQL elkészítette azonos nevû adatbázis-kezelõ programjának 5-ös változatát, melyet még ebben a hónapban közzé is tesz béta változatban.

A MySQL 5 olyan jellegű fejlesztéseken ment át, melyek az egyik legnagyobb felvevőpiacot jelentő vállalati szférának kedveznek, ezek a folyamatok követésének, és ellenőrzésének, irányításának kérdései. Zack Urlocker, a vállalat marketing-elnökhelyettese szerint az új változatban megjelenő MySQL már minden fontos funkcióval rendelkezik.

Kijelentette, hogy olyan üzleti célú megoldásokat is elhelyeztek a programban, amit talán a felhasználók sem vártak. Ehhez hozzátette, hogy ez egyfajta extra szolgáltatásgyűjtemény, mivel a legtöbb gyakorlati alkalmazáskor ezeket nem is veszik igénybe, a cél változatlanul a nagy adatforgalom lebonyolítása. A MySQL 5.0-val eredetileg még 2004-ben el kellett volna készülnie a vállalatnak, ám mivel csak most jelenik meg a béta változat, a véglegesített verzió pontos kiadási dátumát még most sem közölték.

Kapcsolódó linkek:
MySQL
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja