Elkészült az iCarus és túl közel repült a Naphoz

2011. január 16.
4.0671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Az iCarus az iOS legújabb "művészeti játéka", iPad, iPod és iPhone-re lesz kapható, illetve már kapható, de egy meglepő fordulattal majdnem egy teljes héten keresztül ingyenes lesz, egészen január 19-ig.

Ehhez semmi más nem kell, mint valamilyen iOS rendszert használó kütyü, csatlakozás az App Store-hoz, és fogékonyság az extremitásokra. Abból pedig a játékosoknak ugyebár kijutott, úgyhogy ebből nem lesz hiány, pénzből talán annyival több. Legalábbis ha a játék tulajdonosait nézzük.

Valljuk be, az iCarus inkább azon játékok közél tartozik, amelyek előtt kétszer is meggondoljuk, áldozunk e rá időt, energiát és - főleg - pénzt. Nyilván ezért is tették ingyenessé, azonban mi történhet akkor, ha hirtelen annyian töltik le a sikerjátékot, hogy elveszik a kedvet a további részek fejlesztésétől? A játék legnagyobb vonzereje talán épp abban rejlik, hogy nem kell hozzá olvasni semmit, és a történet is ismerős lehet, merészségről, nagy koppanásról, és egy apa örök fájdalmáról. Aki szeretne próbát tenni a játékkal, innét le is töltheti.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 4 hónapja és 25 napja

Felettébb érdekes játék lehet, bár nem tudom mi lehet benne a cél röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja