Elkészült az EVGA Precision legfrissebb 3.0.1-es verziója

2012. március 25.
2.3111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia kizárólagos grafikus vezérlő partnereként tevékenykedő EVGA az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy ezúttal egy új, a videokártyák kontrollálására kihegyezett alkalmazással bővült a kínálata.

Az újonnan megérkezett szoftver a vállalat népszerű EVGA Precision megoldásának legújabb verziója, ami a temérdek újításnak köszönhetően immár a Precision X 3.0.1-es jelöléssel lett ellátva. A gyártó hivatalos közleményének tanulsága szerint az új szoftver immár fel van készítve az nVidia legfrissebb, csúcskategóriás GeForce GTX 680-as modelljére is, de a támogatottsági listán emellett természetesen a régebbi modellek is szerepelnek.

Az EVGA Precision X 3.0.1 kompatibilis az nVidia GeForce 200-as, 400-as, 500-as, illetve a legfrissebb 600-as szériával, operációs rendszerek közül pedig a Microsoft Windows XP, a Vista, vagy a Microsoft Windows 7 változat meglétét igényli. A frissen megjelent Precision X egyik legszembetűnőbb újdonsága az átdolgozott kezelőfelület, de a "motorháztető" alatt új, túlnyomó részt az új GTX 680-as modellre vonatkozó funkciókra is bukkanhatunk.

A szoftver teljes mértékben képes szabályozni a videokártyák GPU és videomemória órajeleit, de ezek mellett persze a grafikus feldolgozó magfeszültsége is egyénileg hangolható. A megnövekedett teljesítmény mellé természetesen megfelelő hűtés is szükséges, így nem meglepő, hogy a VGA ventilátorának működéséhez is egyedi beállításokat rendelhetünk. Az EVGA Precision X emellett még képes nyomon követni és valós időben megjeleníteni a videokártya állapotát, és ezeket az információkat még a Logitech gamer billentyűzetek LCD kijelzőjén keresztül is figyelemmel kísérhetjük.

Az új nVidia GeForce GTX 680-as gyorsítók használatakor lehetőség van egy meghatározott FPS-érték megadására, és az alkalmazás ennek függvényében képes folyamatosan változtatni a GPU és a VRAM-ok órajeleit, így a futtatott játék a felhasználó által meghatározott FPS mellett fog futni. A kínálatban még szerepel tíz darab egyénileg programozott profil kezelése, illetve lehetőség van játék közben screenshotok készítésére is, méghozzá BMP, PNG és JPG formátumokban.

Az új EVGA Precision X 3.0.1 már letölthető az alábbi linkre kattintva, viszont ehhez meg kell adnunk az EVGA accountunkat, vagy ha ilyenünk nem lenne, akkor előbb létre kell hozni egyet. A program jelenlegi kiadása angol, holland, francia, japán, koreai, lengyel és orosz nyelvtámogatással rendelkezik.

Az EVGA Precision X 3.0.1 letöltése.
5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

13 éve, 1 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

Matteo_GS

13 éve, 1 hónapja és 12 napja

Hmm, na ezt lehet kipróbálom. Most valamiért nem stabil a korábbi tuning az ASUS GTX580-asoknál a GPU Tweakkel...hátha ez a program jobb mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

13 éve, 1 hónapja és 12 napja

9-es szériát nem támogatja? ehh... mosolygó smiley
Nem baj az MSI Afterburner jobban bejött eddig is az EVGA kártyámhoz. röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

13 éve, 1 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 12 napja

Mindenképp evga kártyakell hozzá ha jól gondolom ugye?mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja