Elkészült az Avast! Antivirus legújabb kiadása

2012. június 30.
2.5161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Avast Software fejlesztőcsapata a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy befejeződtek a népszerű Avast! Antivirus alkalmazásuknak munkálatai, és a legfrissebb, 7.0.1451-es verziószámra fejlődött ingyenes változat már letölthető.

Ha esetleg lenne olyan felhasználó, aki nem ismerné, az Avast! Antivirus egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre kihegyezett vírusirtó alkalmazás, ami egyaránt elérhető korlátozott képességű ingyenes, valamint kibővített fizetős változat formájában is.

Nevével ellentétben az Avast! Antivirus természetesen nem csak a hagyományos értelemben vett vírusokkal szemben képes felvenni a küzdelmet, hanem többek között a rootkitek, a spyware-ek és egyéb kártevők ellen is sikeresen bevethető. A program persze erős önvédelmi rendszerrel lett felvértezve, ami mellé komoly szintű rendszerintegráció, valamint rezidens védelem lett társítva.

Az Avast! Antivirus 7.0.1451 "autosandbox" modulján több változtatást is eszközölt a fejlesztőcsapat, aminek köszönhetően az már hatékonyabb működést kínál a felhasználóknak, de emellett még a "Remote Assistance" komponens is továbbfejlesztett UAC kezeléssel van jelen, illetve a "SafeZone" is alapos ráncfelvarráson esett át.

Az illetékesek az Outlook beépülőt teljes egészében áttervezték, a "WebRep" felhozatalában pedig már szerepel az Opera webböngésző teljes körű támogatása is. A további újdonságok listáján köszönthetjük még az "Emergency Updater" modult, a nemkívánatos weboldalakat kontrolláló "SiteCorrect" megoldást, és nem utolsósorban a továbbfokozott Microsoft Windows 8 támogatást is.

A program kompatibilis a Microsoft Windows 2000 Professional (Service Pack 4), a Windows XP (Service Pack 2), a Vista (kivéve Starter Edition), illetve Windows 7 operációs rendszerekkel, beleértve természetesen a 32 bites és 64 bites rendszerekre igazított kiadásokat is. Az Avast! Antivirus most bejelentett 7.0.1451-es ingyenes kiadásának 85 MB-os telepítője már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Az Avast! Antivirus 7.0.1451 rendszerkövetelménye:
Minimum Intel Pentium III-as központi feldolgozó.
Legalább 128 MB rendszermemória.
200 MB üres terület a háttértárolón.

Elkészült az Avast! Antivirus legújabb kiadása - 2. kép

Az Avast! Antivirus 7.0.1451 letöltése (85 MB).
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 5 napja

Én azért leszedem...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 9 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 5 napja

Na akkor frissítés...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja