Elkészült a Windows Tweaker új 4.1-es változata

2012. július 11.
1.7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A SuRe Softwares fejlesztőcsapata az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy elkészült a Windows Tweaker névre keresztelt programjuknak legfrissebb, immár 4.1-es verziószámra fejlődött kiadása, és az már mindenki számára letölthető.

Aki esetleg nem ismerné, a Windows Tweaker egy ingyenes, a korábban Windows 7 Tweaker néven futó fejlesztés utódja, és ahogy azt már a neve is mutatja, kifejezetten a Microsoft Windows operációs rendszerek finomhangolására van kihegyezve.

A szóban forgó alkalmazás a fent leírt célra több mint száz különféle, alapesetben elérhetetlen finomhangolást vonultat fel, amiknek alkalmazása nem veszélyezteti az operációs rendszer épségét, ugyanis a kiválasztott módosítások vész esetén könnyedén visszavonhatóak. Az említett hangolások segítségével a Windows működése könnyűszerrel tovább gyorsítható, emellett használatukkal a rendszer memória- és erőforrásigényét is lényegesen alacsonyabb szintre lehet szorítani.

Az újdonságok listáján köszönthetjük, hogy a fejlesztőcsapat a telepíthető változaton kívül már elkészítette a program hordozható variánsát is, ami viszont a hagyományos változattal szemben már néhány korlátozást tartalmaz. A hordozható Windows Tweaker felhozatalából eltávolították a parancsikon nyíl jelzéseire vonatkozó hangolást, ehhez a művelethez ugyanis a szoftvernek a változtatásait a rendszerleíró-adatbázisba kellene mentenie.

A program friss verziója újabb opcióval gazdagodott, ugyanis immár rávehető, hogy automatikusan frissítéseket keressen, de az illetékesek a hibajavítások frontján sem tétlenkedtek, mivel az értesítési terület, valamint a felhasználó által alkalmazott egyedi témák/megjelenések esetében jelentkező bugokkal is sikeresen leszámoltak. A Windows Tweaker most bemutatkozó 4.1-es kiadásának telepíthető és hordozható változatai már letölthetőek az alábbi linken keresztül.

A Windows Tweaker 4.1 rendszerkövetelménye:
Telepített .NET Framework 4.0.
Microsoft Windows XP.
Microsoft Vista (32 bites vagy 64 bites).
Microsoft Windows 7 (32 bites vagy 64 bites).
Microsoft Windows 8 Developer Preview vagy Consumer Preview (32 bites vagy 64 bites).

Elkészült a Windows Tweaker új 4.1-es változata - 2. kép

A Windows Tweaker 4.1 letöltése (telepítő 2,43 MB, hordozható 1,43 MB).
2 hozzászólás

amonrazoli

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

Kipróbálom

válasz erre

sasikaa

8 éve, 4 hónapja és 27 napja

Kipróbáljuk! Remélem tudok kicsit formálni a rendszeren.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljagery1113 profiljarDAVE profilja adambalonyi profilja