Elkészült a StartW8 új kiadása

2012. december 13.
1.8421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tegnapi napon újabb különleges taggal gyarapodott a Windows 8-ra kihegyezett alkalmazások sora, mégpedig ezúttal a SODATSW fejlesztőcsapatának jóvoltából, ugyanis elérhetővé tették a StartW8 névre keresztelt programjuknak legfrissebb, immár 1.1.25.0-ás verziószámra lépett változatát.

Ahogy azt már a neve is sugallja, a StartW8 a Windows 8 egyik sokak által kifogásolt hiányosságát hivatott orvosolni, mégpedig segítségével visszaállítható az operációs rendszer eltávolított Start menüje.

Az újraaktivált menü minden korábban megszokott funkciót felsorakoztat, így a felhozatalából nem hiányzik például a jól ismert keresőmező, a kedvenc alkalmazások listázása, valamint a kijelentkezés/kikapcsolás gomb sem. A felsoroltak mellett a program természetesen ízlés szerint testreszabható, ráadásul rendszerindításkor képes közvetlenül a hagyományos munkaasztallal indítani az operációs rendszert, átugorva ezzel az új Start képernyőt.

Az újdonságok felsorolásában többek között megtalálható az új helyérzékeny menü, amin keresztül elérhető a "futtatás rendszergazdaként" opció is, ráadásul a program 14 új nyelvi csomagot is tartalmaz, amik között a magyar is szerepel. A most elkészült StartW8 1.1.25.0 már ingyenesen letölthető az alábbi linkre kattintva.

A StartW8 1.1.25.0 letöltése (1,4 MB).
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 4 hónapja

Sajnos ettől a W8 még ugyanolyan ****ul... wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja