Elkészült a qBittorrent 3.0 végleges változata

2012. augusztus 11.
3.3761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A qBittorrent fejlesztőcsapata a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy elkészült és letölthető a qBittorrent névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, immár 3.0-ás verziószámra lépett végleges kiadása.

Ahogy azt már a neve is jelzi, a qBittorrent egy ingyenes, nyílt forráskódú BitTorrent kliens, ami egyaránt elérhető Linux, Mac OS X, OS/2, FreeBSD, és természetesen Microsoft Windows operációs rendszerekre is. A program persze gond nélkül kezeli a DHT, a Peer Exchange, a Magnet és a BitComet URI rendszereket is.

A felhozatalból nem hiányzik az UPnP és NAT-PMP portátirányítás, az IPv6 és a távvezérlést lehetővé tevő Web UI támogatás sem, de ezek mellett még többek között a torrentek létrehozását segítő eszköz, a fejlett RSS támogatás, a szekvenciális letöltés képessége, valamint az eMule és PeerGuardian kompatibilis IP szűrő is a felhasználók rendelkezésére áll.

A qBittorrent 3.0 természetesen átesett a kötelezőnek mondható hibajavításokon, így az alsó panelekkel, a root könyvtárakkal, illetve az összes eddig felfedezett buggal az illetékesek sikeresen leszámoltak. Az újdonságok frontján köszönthetjük a teljesen átdolgozott "Torrent hozzáadás" dialógust, a Magnet linkek esetén a mentési útvonal megválasztását, valamint a továbbcsiszolt Web UI funkciókat. A qBittorrent most bemutatkozó 3.0-ás végleges verziója már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A qBittorrent 3.0 letöltése.
2 hozzászólás

darkomen

12 éve, 7 hónapja és 19 napja

Használtam ezelőtt, elég jó program, ám inkább maradok a Transmission Bittorent -nél.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 7 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja