Elkészült a PC Wizard legfrissebb kiadása

2012. augusztus 15.
2.2081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A CPUID fejlesztőcsapata az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy elkészült és letölthető a PC Wizard névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, immár 2012.2.11-es verziószámmal ellátott végleges verziója.

Aki esetleg nem ismerné, a PC Wizard egy a Microsoft Windows operációs rendszerek alá fejlesztett ingyenes szoftver, aminek segítségével a felhasználó könnyedén felderítheti a számítógépébe telepített összes hardverelemet, de emellett még néhány további analízist is végezhet. A program gond nélkül felismeri többek között az alaplap és BIOS, a chipkészlet, a rendszermemória és memória profilok, a gyorsítótárak, a processzor és koprocesszor, az APM és ACPI sajátosságait.

A felsoroltakon kívül a PC Wizard használatával fény derülhet még az MCI eszközökre (mpeg, avi, seq, vcr, video-disc, wave), a jelszavakra (Outlook, Internet Explorer, MSN Messenger), a DOS-os (alap, HMA, UMB, XMS, EMS, DPMI, VCPI) és Windowsos memóriára, a Windows adatokra, valamint a telepített TrueType és OpenType betűkészletekre.

Az alkalmazás további előnye, hogy az említetteken kívül lehetőség van még alapvető processzor, gyorsítótár és RAM, merevlemez és CD/DVD meghajtó, videokártya és DirectX tesztek futtatására is. A fejlesztőcsapat a jelek szerint kiváló munkát végzett az előző kiadásokkal, ugyanis a hibajavítások listája teljesen üres, az újdonságok sorában kizárólag csak friss funkciók, illetve új hardverelemek támogatása fogad minket.

A program támogatottsági listáján mostantól szerepel az Intel QM77, QS77, NM70 és Q77, valamint a VIA VX11 és nVidia MCP79 chipkészlet, az Advanced Micro Devices FX-4320, FX-6300, FX-8350 és az Intel Xeon E3 V2-es sorozatú központi feldolgozók, az AMD FX "Vishera" CPU (előzetes támogatás), illetve az Intel HD Graphics 3000-es és 4000-es GPU-k teljes körű ismerete.

A PC Wizard most bemutatott 2012.2.11-es kiadásának telepíthető és hordozható variánsai már letölthetőek az alábbi linkeken keresztül.

Elkészült a PC Wizard legfrissebb kiadása - 2. kép

A PC Wizard 2012.2.11 telepítőjének letöltése (7,5 MB).
A hordozható PC Wizard 2012.2.11 letöltése (4,2 MB).
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Hasznos program, de eddig még nem hallottam róla. Ez most új volt nekemröhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja