Elkészült a Macrium Reflect legfrissebb kiadása

2012. augusztus 05.
2.7771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Paramount Software fejlesztőcsapata az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy elkészült és letölthető a Macrium Reflect névre keresztelt alkalmazásuknak legfrissebb, immár 5.0.4870-es verziószámra fejlődött kiadása.

A Macrium Reflect egy Windows alól futtatható, illetve bootolható CD-lemezről indítható adat-visszaállító és -mentő szoftver, aminek a Free jelzésű alapváltozata otthoni használatra ingyenesen elérhető. A program képességeit nem csak meghibásodáskor keletkező adatvesztés esetén kamatoztathatjuk, hanem hasznos lehet az adatok új merevlemezre való átköltöztetésénél, vagy akár új operációs rendszer telepítésénél is.

A Macrium Reflect használatát nagy mértékben könnyíti a leegyszerűsített felhasználói interfész, valamint az adott feladat varázslóval segített, lépésenként felépített menürendszere. Az alkalmazás teljes mértékben képes integrálódni a Windows Explorerbe, így akár egy egyszerű jobb klikkes menüvel is könnyedén készíthető egy virtuális meghajtó, ahova a kiválasztott adatokat le lehet menteni. Amennyiben valamilyen hiba miatt a telepített Windows operációs rendszer el sem indulna, a programot futtatni lehet helyreállító CD-ről is, így minden értékes adat biztonságosan lementhető.

A most bemutatkozó legfrissebb kiadás már továbbfejlesztett USB 3.0 kompatibilitással büszkélkedhet, így már a legújabb USB 3.0-ás hardverek kezelése sem jelent számára semmiféle problémát, de emellett még újdonságként köszönthetjük a PrimoBurner 3.6-os CD/DVD író motort is, ami bővített hardvertámogatással, valamint stabilabb működéssel vértezte fel a programot.

A fejlesztőcsapat a hibajavítások frontján sem tétlenkedett, ugyanis a 2 TB-nál nagyobb merevlemezek klónozásánál, az MBR lemezek helyreállításánál, illetve a Windows eseménynaplóknál jelentkező bugokkal is sikeresen leszámoltak. A frissen beharangozott Macrium Reflect 5.0.4870-es Free kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Macrium Reflect Free 5.0.4870 letöltése (31,6 MB).
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 18 napja

Nagyon hasznos progi!

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 19 napja

Na erről se hallottam még! meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 19 napja

Milyen király progik vannakmeglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja