Elkészült a Joe Danger 2: The Movie

2012. szeptember 04.
1.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hello Games legfrissebb sajtóközleménye szerint a napokban végre pontot tettek a Joe Danger 2: The Movie fejlesztési munkálatait tartalmazó történet végére, aminek köszönhetően a játék aranylemezre került, magyarán hamarosan meg is jelenhet végre.

Sajnos pontos megjelenési dátumaink még mindig nincsenek az alkotással kapcsolatban, de arra akár már mérget is vehetünk, hogy az Xbox Live kínálatában még a hónap végén bemutatkozhat a játék, míg a PlayStation Networkön valamikor az idei év hátralévő részében.

A Joe Danger 2: The Movie betöltésével egyébiránt az első részhez képest lényegesen változatosabb játékmenet társul, hiszen hősünk oldalán hajmeresztő kaszkadőrmutatványokat kell bemutatnunk a kamerák előtt, hogy összerakjuk saját hollywoodi szuperprodukciónkat.

Joe Danger azonban immáron nem csak kétkerekűre pattanva, hanem sítalpakon, quadokon, jetpackkel a hátán vagy egy páncélosba pattanva fogja elejét venni a kihívásoknak, amelyekre Xbox 360-on tehát már ebben a hónapban sor kerülhet.
4 hozzászólás

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 4 napja

Az a kemény gáma!

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 4 napja

Nagyon bejött az első is. Ha ez még jobb akkor elleszek pár hetet vele.

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 4 napja

Jópofa nagyon!

válasz erre

jezzahun

8 éve, 10 hónapja és 4 napja

érdekes... lesz boxom szerintem befizetek rá

válasz erre
Joe Danger 2: The Movie
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt