Elkészült a Joe Danger 2: The Movie

2012. szeptember 04.
1.3941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hello Games legfrissebb sajtóközleménye szerint a napokban végre pontot tettek a Joe Danger 2: The Movie fejlesztési munkálatait tartalmazó történet végére, aminek köszönhetően a játék aranylemezre került, magyarán hamarosan meg is jelenhet végre.

Sajnos pontos megjelenési dátumaink még mindig nincsenek az alkotással kapcsolatban, de arra akár már mérget is vehetünk, hogy az Xbox Live kínálatában még a hónap végén bemutatkozhat a játék, míg a PlayStation Networkön valamikor az idei év hátralévő részében.

A Joe Danger 2: The Movie betöltésével egyébiránt az első részhez képest lényegesen változatosabb játékmenet társul, hiszen hősünk oldalán hajmeresztő kaszkadőrmutatványokat kell bemutatnunk a kamerák előtt, hogy összerakjuk saját hollywoodi szuperprodukciónkat.

Joe Danger azonban immáron nem csak kétkerekűre pattanva, hanem sítalpakon, quadokon, jetpackkel a hátán vagy egy páncélosba pattanva fogja elejét venni a kihívásoknak, amelyekre Xbox 360-on tehát már ebben a hónapban sor kerülhet.
Joe Danger 2: The Movie fejlesztési munkálatait tartalmazó történet végére, aminek köszönhetően a játék aranylemezre került, magyarán hamarosan meg is jelenhet végre.'>
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 22 napja

Az a kemény gáma!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nagyon bejött az első is. Ha ez még jobb akkor elleszek pár hetet vele.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 22 napja

Jópofa nagyon!

válasz erre

jezzahun

12 éve, 6 hónapja és 22 napja

érdekes... lesz boxom szerintem befizetek rámosolygó smiley

válasz erre
Joe Danger 2: The Movie
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja