Elkészült a GNOME 3.4 második béta kiadása

2012. március 16.
1.6071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az előzetes tervekhez képest hét nap késéssel ugyan, de a GNOME Projekt fejlesztőcsapata a napokban végül bejelentette, hogy elkészült és kipróbálható az eljövendő GNOME 3.4-es asztali környezetüknek második béta kiadása.

A GNOME 3.4 Beta 2 jelzéssel ellátott jelenlegi kiadás a kötelező hibajavítások mellett természetesen frissített csomagokat is tartalmaz, ilyen például a NetworkManager, a Baobab, a Brasero, a Empathy, az Eye of GNOME, a Nautilus, a Vala, a GTK+, a gvfs, az asztal, a GNOME ikontémák, a GNOME Control Center, a képernyőkímélők, a GNOME Keyring, a GNOME System Monitor, a GNOME Contacts, a háttérképek, a GNOME Panel, és még sok más.

A problémák felszámolásánál sem tétlenkedett a fejlesztőcsapat, ugyanis a Brasero bizonyos optikai meghajtóknál jelentkező hibái javítva lettek, míg az Empathy esetében három, a Nautilusnál kettő, az Eye of GNOME, a GNOME Control Center és a Vala 0.15.2-nél pedig több buggal is sikeresen leszámoltak.

A GNOME Screenshot alkalmazás már egy új Shell API-t kapott, az Epiphany pedig már egy teljes egészében átírt előzmények backenddel büszkélkedhet. A NetworkManager esetében már alapértelmezetten engedélyezett az IPv6 Privacy Extensions, és képességei között szerepel az internetkapcsolat ellenőrzése is.

A GNOME Projekt bejelentéséből kiderült, hogy a GNOME 3.4 fejlesztésének következő mérföldköve a március 21-én megérkező GNOME 3.4 RC verzió lesz, míg a végleges kiadás megjelenésére már március 28-án számíthatunk.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 21 napja

Nautilusban 2 (azaz KETTŐ!!!) bug!mosolygó smiley Kicsit bitangul hibátlan a rendszer már nem azért..mosolygó smiley

válasz erre

marco

13 éve, 1 hónapja és 21 napja

Na akkor biztosan belefér az Ubuntu 12.04-be.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja