Elkészült a Comodo Mobile Security for Android legújabb kiadása

2012. október 03.
2.3741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az androidos okostelefonokra kihegyezett alkalmazások sora a tegnapi napon újabb hasznos taggal bővült, ugyanis a kiváló biztonsági megoldásairól ismertté vált Comodo Security bejelentette a Comodo Mobile Security for Android névre keresztelt szoftverének legfrissebb, 1.4.250594.9-es számozásra fejlődött kiadását.

Aki esetleg nem ismerné, a Comodo Mobile Security for Android egy az Android operációs rendszert futtató mobil eszközökre fejlesztett ingyenes biztonsági alkalmazás, ami a teljes körű vírusvédelem mellett számtalan hasznos biztonsági funkciót is kínál, ráadásul a mobiltelefonok szűkös erőforrásával is kiemelkedően jól bánik.

A vírusvédelmi modulon kívül a Comodo Mobile Security for Android még el van látva egy nagy tudású feladat- és szoftverkezelő rendszerrel, de emellett még védelmet biztosít a nemkívánatos SMS-ek és telefonhívások ellen, illetve komoly védelmi megoldásokat vonultat fel a felhasználói adatok megóvására, valamint a készülék elvesztése vagy ellopása esetén is.

Az aktuális kiadás már továbbfejlesztett alkalmazás és vírus-aláírás frissítési képességekkel lett felruházva, de emellett az Anti-theft rendszer is új fegyelmeztető hanggal gazdagodott, és a "beállítások" ikon is az "eszközök" lapra lett áthelyezve. A szoftver konfigurációját, a telepített alkalmazásokat, az SMS üzeneteket, telefonkönyvet és privát adatokat immár lehetőség van SD kártyára menteni, de felhozatalban szerepel még a Wi-Fi, GPRS és 3G adatforgalom valós idejű monitorozásának képessége is. A Comodo Mobile Security for Android megérkezett 1.4.250594.9-es változata már letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Comodo Mobile Security for Android 1.4.250594.9 letöltése (2,6 MB).
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 13 napja

nem kell, ez arra, jo, hogy meg elzabaljon egy csomo memoriat amibol amugy is altalaban keves van. Mert vicc, amit az android kepes "pazarolni"

válasz erre

Raiden

12 éve, 6 hónapja és 15 napja

Comodo az jó cucc,Win alá azt használok.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 15 napja

Be****ás hogy már a mobilokat is védeni kell de komolyan

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja