Elkészült a BurnAware legújabb 5.0.1-es változata

2012. július 22.
1.7381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Burnaware Technologies fejlesztőcsapata az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy elkészült és letölthető a BurnAware névre keresztelt programjuknak legfrissebb, immár 5.0.1-es verziószámra fejlődött kiadása.

Aki esetleg nem ismerné, a BurnAware egy a Microsoft Windows operációs rendszerek alá fejlesztett CD/DVD író alkalmazás, aminek alapváltozata bárki számára ingyenesen letölthető, de ezen kívül rendelkezésre állnak még a Home és Professional jelzéssel ellátott fizetős változatai is, amik már természetesen jelentősen kibővített szolgáltatásokat kínálnak a felhasználóknak.

A BurnAware 5.0.1 Free képességeire sem lehet panasz, ugyanis a szokásosnak mondható CD és DVD optikai lemezek lemezeken kívül gond nélkül elboldogul a Blu-ray médiákkal is, beleértve persze a dupla rétegű megoldásokat is, míg meghajtók közül a támogatottsági listán az IDE, a SCSI, az USB, a FireWire 1394, valamint a SATA interfészt használó hardverek szerepelnek, de a felsorolásból persze az AHCI kompatibilitás sem hiányzik.

Ezek mellett nem meglepő, hogy az ingyenes program a szokásosnak mondható adat, audio és video összeállítások mellett képes a lemezképek kiírására, vagy a már meglévő optikai lemezről lenyomat-fájlt készíteni. A lemez-összeállításoknál az UDF, az ISO9660 és a Joliet fájlrendszerek bármilyen kombinációja alkalmazható, de persze támogatottak a többszakaszos lemezek és a Unicode CD-Text összeállítások, valamint az On-the-fly írási metódus és a bootolható média készítése is.

A most bejelentett BurnAware 5.0.1 kínálatában már egy alaposan átdolgozott telepítőrendszer kapott helyet, de emellett a fejlesztőcsapat a program nyelvi csomagjait is frissítette. Az eddig felfedezett, írás közben jelentkező "acces violation" üzenettel, valamint a dátum és idő kódolásával összefüggő hibákkal az illetékesek sikeresen leszámoltak.

A szoftver kompatibilis a Microsoft Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Vista, valamint Windows 7 operációs rendszerekkel, beleértve természetesen a 32 bites és 64 bites kiadásokat is. A BurnAware frissen beharangozott 5.0.1-es Free verziója már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Elkészült a BurnAware legújabb 5.0.1-es változata - 2. kép

A BurnAware 5.0.1 Free letöltése (9,1 MB).
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 5 napja

Ez marha jó progi. Kicsi de tök jó.

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 5 napja

RED írta:
Fényévekkel. kacsintó smiley
Köszi. Akkor szedem. mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 9 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 5 napja

Jobb mint a nero?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja