Elkészült az Uncharted 4

2016. március 19.
3.0971
Maniac profilja, adatai
Maniac
Addig-addig fejlesztették a Naughty Dog munkatársai Nathan Drake legújabb kalandját, míg végül a mai napon kiderült, hogy elkészült, ezáltal aranylemezre került az Uncharted 4.

A nagyszerű hírt elsők között maga a stúdió közölte velünk hivatalos Twitter-oldalán, ahol a vezetőség a nagy örömhír mellett gratulált a csapatnak a kiváló munkáért, majd ezt követően a Naughty Dog több fejlesztője is írt egy-egy rövidke üzenetet a témában.

Közéjük tartozott többek között Niel Druckmann, aki már azt a Blu-ray korongot is megmutatta a játékosoknak, amely az Uncharted 4: A Thief's End aranylemeze, és amelyért nagyon sok rajongó már most a fél lábát is odaadná.

6 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Miért kell kiírni lemezre a kész játékot? Gondolom a gyárban a sokszorosítás nem erről a korongról fog menni, hanem számítógépekről.
Mindenesetre újraírható lemezre tették, hátha valami nem stimmelne

válasz erre

kpal

2 hónapja, 2 hete

Ilyen külsejű lemez kell

válasz erre

WarriorAutobot

2 hónapja, 2 hete

Ez már egy önmagában nagyszerű hír ugyanakkor szomorú is mert hamarosan véget ér ez a nagyszerű kaland amit végigjátszhattunk Nathan oldalán.

válasz erre

Yanez

2 hónapja, 2 hete

Számomra inkább ez lesz majd a nagy hír: Yanez végre hozzájutott az Uncharted 4-hez! Várom, mint a 13-ik fizut!

válasz erre

Ravor

2 hónapja, 2 hete

Ó ezaz, végre! De vártam már

válasz erre

Paint

2 hónapja, 2 hete

A nap híre!

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kakkor profilja1000feri profiljananditos profiljaRyutheStaR profiljapetike737 profiljaElisorne profiljaREVO profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljakadaj profilja