Elkészült a The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2017. február 07.
4.0341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Túlzás nélkül történelmi pillanatoknak lehetünk most részesei, hiszen aranylemezre került, avagy elkészült végre a The Legend of Zelda: Breath of Wild című szerepjáték, amely több okból kifolyólag is nagyon fontos lesz az iparnak.

Egyrészt ugyanis egy legendás sorozat aktuális epizódjáról beszélünk, amely bár eredetileg a Wii U-t mentette volna meg a biztos pusztulástól, de időközben nagyot változott a világ, így másrészt a Nintendo Switch egyik legfontosabb kezdő- és húzócímeként vonulhat be majd a történelemkönyvekbe.

Ha ugyanis valami, akkor a The Legend of Zelda: Breath of the Wild garantáltan el tud adni pár százezer, vagy éppen pár millió Switch-et, amitől most már semmi sem választhatja el a konzolt vagy a játékot, hiszen Yasuyuki Honne, a Monolith Soft munkatársa a Twitteren jelentette be, hogy a napokban végre elkészültek a fejlesztési munkálatokkal, így minden adott a március 3-ra betervezett premierhez.
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 2 napja

Nemhogy a WiiU-t nem mentette/menti meg, de én úgy gondolom, hogy még a Switch-et sem fogja. Persze, most elmegy miatta pár millió konzol, de az nem elég.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

Majd csak sikerül, de én nem látok rá sok esélyt max arra amit leírtatok. "a Nintendo Switch egyik legfontosabb kezdő- és húzócímeként vonulhat be majd a történelemkönyvekbe.
" Ez biztosan meg lesz neki. röhögő smiley

válasz erre

nefaria

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

Switch előrendelve, Zeldára pénz félretéve! mosolygó smiley

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja