Elkészült a Star Wars Battlefront 2

2017. október 31.
4.4831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony tegnap délutáni párizsi bejelentkezésekor már kaptunk egy friss Star Wars Battlefront 2 trailert, de a fene se gondolta volna akkor - felvezetés hiányában ugye -, hogy az a játék utolsó kedvcsinálója volt.

Márpedig annak szánta az EA és a DICE csapata, amit nemrégiben azzal nyomatékosítottak, hogy Niklas Fegraeus, a játék egyik igazgatója saját Twitter-csatornáján bejelentette: aranylemezre került a Star Wars Battlefront 2, vagyis elkészültek a játék munkálataival.



Ez bravúros teljesítmény, ha azt vesszük alapul, hogy a megjelenés egy kicsikét még odébb van, hiszen a Star Wars Battlefront 2 érkezését november 17-én várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



párizsi bejelentkezésekor már kaptunk egy friss Star Wars Battlefront 2 trailert, de a fene se gondolta volna akkor - felvezetés hiányában ugye -, hogy az a játék utolsó kedvcsinálója volt.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 napja

Aranylemezen van, megy a sorozatgyártás, aztán megjelenéskor még leszedhet mindenki egy húszast röhögő smiley

válasz erre

drift3r91

7 éve, 10 napja

Aztán majd jön a sirás a pár óra alatt kivihető singleről, pedig ez is csak egy battlefield tehát kis single pár epic jelenettel és sok multi. Ami talán jobb lesz mindenben mint az előd. De hát EA nél megszokhattuk, hogy mindig a 2. rész a normális. PVZ,BF,TITANFALL. Ezeknél a 2 sokkal több tartalmat ad és jobban össze van rakva. Ezért lesz sikeres ez is. Single re kiváncsi leszek.

válasz erre

Tommy

7 éve, 10 napja

Nagyon dög lett és nagyon várós.

válasz erre

VaPe

7 éve, 10 napja

Nagyon nagy királyság! mosolygó smiley Ezt a részt nagyon várom!

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
2.247 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja