Elkészült a Metal Gear mozifilm forgatókönyve

2018. július 16.
9531
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas bejelentést tett egy interjúban Jordan Vogt-Roberts, akit a legtöbben a Kong: Koponya-sziget rendezőjeként ismertek meg, azonban egy ideje már a Metal Gear mozifilmes adaptációjának forgatókönyvén dolgozik, sőt mi több, állítólag már el is készítette.

Emberünk nyilatkozatában büszkén jelentette be, hogy az egyik legjobb, amit valaha olvasott, de mielőtt bárki mértéktelen egója miatt kezdené savazni, gyorsan hozzátennénk, hogy nem egyedül dolgozott rajta, lévén tavaly november óta Derek Conolly segítette a munkáját, akivel a Kong mellett a Jurassic World mozifilmen is együtt dolgoztak korábban, hovatovább őt a Metal Gear játéksorozatból szintén ismerhetjük.

Persze ez még mindig nem jelenti azt, hogy a Metal Gear mozifilm tényleg el is készülhet, lévén ez csak a forgatókönyv, ami mögött gyakorlatilag nincs még megfelelő stáb sem, de izgatottan várjuk, hogy a feldobott labdára vajon miként reagál a Konami.
3 hozzászólás

Hellblade

1 hónapja, 1 napja

Igazából ha Kojima is bábáskodna a mozinál az lenne a jó..de erre jelenleg nem sok esélyt látok..

válasz erre

Vidoros

1 hónapja, 1 napja

Akkor folyik a munka.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 napja

Ohhhh remelem mihamarabb látunk is belőle valamit.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaVis Major profiljaWarriorAutobot profiljaWillThaWheel profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaManiac profilja