Elkészült a Metal Gear mozifilm forgatókönyve

2018. július 16.
1.0041
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas bejelentést tett egy interjúban Jordan Vogt-Roberts, akit a legtöbben a Kong: Koponya-sziget rendezőjeként ismertek meg, azonban egy ideje már a Metal Gear mozifilmes adaptációjának forgatókönyvén dolgozik, sőt mi több, állítólag már el is készítette.

Emberünk nyilatkozatában büszkén jelentette be, hogy az egyik legjobb, amit valaha olvasott, de mielőtt bárki mértéktelen egója miatt kezdené savazni, gyorsan hozzátennénk, hogy nem egyedül dolgozott rajta, lévén tavaly november óta Derek Conolly segítette a munkáját, akivel a Kong mellett a Jurassic World mozifilmen is együtt dolgoztak korábban, hovatovább őt a Metal Gear játéksorozatból szintén ismerhetjük.

Persze ez még mindig nem jelenti azt, hogy a Metal Gear mozifilm tényleg el is készülhet, lévén ez csak a forgatókönyv, ami mögött gyakorlatilag nincs még megfelelő stáb sem, de izgatottan várjuk, hogy a feldobott labdára vajon miként reagál a Konami.
3 hozzászólás

Hellblade

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Igazából ha Kojima is bábáskodna a mozinál az lenne a jó..de erre jelenleg nem sok esélyt látok..

válasz erre

Vidoros

3 hónapja, 2 hete

Akkor folyik a munka.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 2 hete

Ohhhh remelem mihamarabb látunk is belőle valamit.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaMarduk profiljaHellblade profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljaturatur profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaGargameth profilja