Elkészült a Fallout: New Vegas előzményét elmesélő rajongói projekt

2019. június 20.
6.6021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár úgy tűnik, hogy soha nem készülhet már el a Fallout: New Vegas folytatása, azonban a rajongók ettől még bármit megvalósíthatnak, amit mi sem bizonyít jobban más, mint a Fallout: New California esete, mely a népszerű szerepjáték előzményeit meséli el nekünk.
Advertisement

Bár a rajongói projekt csak egy modként indult útnak, azonban ennek ellenére is teljes értékű játékként tekinthetünk rá, hiszen mind a sztori, mind a megvalósítás minőségét tekintve kimagasló teljesítményt produkált, most pedig végre elkészült, és mindenki számára szabadon letölthetővé vált.

Bár egy mod valójában soha nem készül el teljesen, ezért is hívják a jelenlegi állapotát végleges bétának a készítők, de hagyjuk is a megnevezéseket, pláne annak fényében, hogy IDE kattintva bárki szabadon letöltheti magának a játékot, mely arra hivatott, hogy bevezessen minket a New Vegas előzményeibe.
Fallout: New Vegas folytatása, azonban a rajongók ettől még bármit megvalósíthatnak, amit mi sem bizonyít jobban más, mint a Fallout: New California esete, mely a népszerű szerepjáték előzményeit meséli el nekünk.'>
2 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 25 napja

Ohhh köszi, én ezt le is húzom, nagyon kíváncsi vagyok! mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 1 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profilja