Elkészülhet a Monkey Island 2 remake-je is

2010. március 07.
1.7801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A LucasArts tavaly merészet húzott, amikor felfedte, hogy szándékukban áll egy remake-et készíteni legendás kalandjátékukhoz, a The Secret of Monkey Islandhoz.

A PC-re, XBLA-ra és iPhone-ra megjelentetett The Secret of Monkey Island: Special Edition névre hallgató feldolgozás hatalmas kritikai és vásárlói siker lett, tehát kijelenthetjük, hogy jó döntést hoztak az egykor szebb napokat látott cég fejesei. Ráadásul a másik Monkey Island témájú projekt, a Telltale Games gondozásában, epizodikus formában összerakott Tales of Monkey Island is szépen termelt, így elmondhatjuk, hogy 2009-ben ismét sikerült a legendás Monkey Island nevet belecsempészni az emberek tudatába.

A mondás pedig úgy tartja, hogy addig üsd a vasat, amíg forró, tehát nagyon nem lennénk meglepve, ha a LucasArts a közeljövőben újabb játék(ok)kal bővítené a franchise-t. A Kotaku értesülései szerint a következő dobás nem más lesz, mint az 1991-es második rész, a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge remake-jének elkészítése. Mindezt egy meg nem nevezett forrásra támaszkodva állítják, ebből következően egyelőre csak pletyka szintjén kezelhetjük az információt. Elvileg a hivatalos bejelentést a közelgő Game Developers Conference-en ejtik meg. Reméljük, a névtelenség homályába rejtőző úriembernek igaza lesz, szeretettel fogadnánk az újabb múltidézést.

(A kép természetesen az eredeti Monkey Island 2-t eleveníti fel.)
2 hozzászólás

Yoyo

15 éve, 3 hónapja és 10 napja

Jeeeeee, az 1 is nagyon ász volt! De jól nézett ki annó a 2...

válasz erre

marco

15 éve, 3 hónapja és 11 napja

Jöheeeeet! Imádtam!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja