Elkeserítő: mosolyogva csalt egy fiatal játékos a DreamHack LAN-partin

2019. december 01.
5.6091
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az online játékokban mindmáig komoly problémát okoznak a csalók a tisztán játszók számára, azonban a legtöbb esetben nem lehet arcot és nevet társítani az elkövetőkhöz - alábbi példánk azonban több mint elkeserítő.

Egy jól ismert streamer, Benczek livestreamelte a DreamHack Winter eseményt, a versenyzők között pedig fel-alá sétálgatott kamerájával, míg nem megpillantott egy fiatal játékost, aki nemcsak, hogy csalást használt, de nem is igazán próbálta takargatni, még azután sem, hogy Benczek észrevette.

A használt csalások úgy tűnik, kimerülnek a Bunny Hopban és a külső nézetes kamerában, de ezek már bőven elegek ahhoz, hogy komoly előnyt szerezzenek ellenfeleikkel szemben. Amikor a kissrác észreveszi, hogy Benczek őt kamerázza éppen, és rákérdez, hogy éppen csalást használ-e, ő nemes egyszerűséggel, mosolyogva válaszolja, hogy "igen".

Mivel a DreamHack Winter, avagy a világ legnagyobb LAN-partija úgy zajlik, hogy mindenki a saját PC-jét hozhatja, így nem csoda, hogy sikerült ezt így kiviteleznie, és természetesen a szervezők részéről is óriási baki ez, de ettől függetlenül még elkeserítőbb, ahogyan valaki lemegy egy ilyen versenyre, hogy csalással szerezzen előnyt - és ezen az illető életkora sem ment.

4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 26 napja

Nyomorék, de ha odamegyek és egy feszítővasat állítok a gépébe nem fog ilyen jót mosolyogni rajta.

válasz erre

muki

1 éve, 26 napja

Ebből is látszik, hogy gyenguszok a mai fiatalok. Csalás nélkül nem tudnak eredményt elérni.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 27 napja

Ügyes gyerek, gratulálok. Büszke lehet magára...

válasz erre

bekecs

1 éve, 27 napja

Bravó bakker.

válasz erre
Counter-Strike: Global Offensive
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljakylx profiljagery1113 profilja