Elkerüli a Nintendo Switch-et a Mass Effect Andromeda

2017. január 03.
3.6401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hiába pletykálta korábban több forrás is, Michael Gamble, avagy a Mass Effect Andromeda producere a Stevivor munkatársainak határozottan megerősítette, hogy játékuk messzire elkerüli a Nintendo Switch-et.
 

Gamble kiemelte, hogy egyelőre semmiféle tervük sincs ezzel kapcsolatban, de azért nem szeretne zárt kapukat hagyni maga után, így kiemelte, hogy amennyiben a Switch megjelenése után sokan szeretnének játszani a konzolon a Mass Effect Anderomeda-val, akkor természetesen elkészülhet egy port.

A producer egyébiránt hasonlóan negatív volt a PS4 Pro és a Project Scorpio kapcsán is! Előbbivel kapcsolatban például azt mondta, hogy egyelőre még nem is került szóba, de januárban vagy februárban visszatérnek rá, a Scorpióval pedig egyáltalán nem terveznek, mert semmit sem tudni róla, de azért Michael kiemelte, hogy soha nem tudni, mit hoz még a jövő.
5 hozzászólás

ferari51

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

hát ezt nem hiszem el pedig tudzti jó lehetet volna

válasz erre

totyak

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Az ilyen kamu dumákat úgy utálom, hogy ha sokan akarják, akkor elkészül. Nem ezen múlik. Legyen már annyi vér benne, hogy kerek perec megmondja, mi a szitu.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Nem is reménykedtem eddig se benne hogy jönne rá.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

A sokan akarják Switch-re azt jelenti, hogy előtte adjanak el sokat a konzolból mielőtt ők dolgoznak vele... A prot és az ízeltlábút támogatni meg csak egy patchbe telne.

válasz erre

wegh

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Elég negatív a hozzáállása, ebből úgy tűnik...

válasz erre
Mass Effect Andromeda
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

hamzai profiljagery1113 profilja