Elkerekedett a szemünk, olyan béna a Friday the 13th: The Game legfrissebb videója

2016. november 17.
3.4291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Imádjuk a Péntek 13-sorozatot, és mindent ami ehhez a sajátos horrorvilághoz, illetve brandhez köthető, sőt eddig megpróbáltuk szeretni a Gun Media által készített Friday the 13th: The Game címmel készített videojátékos adaptációt, de amit a csapat mostanában mutogat róla, azt inkább Jasonnek kellene adni, hogy apró darabokra törje - a készítők ujjaival együtt.

Hogy miért vagyunk ennyire negatívak? Egyszerűen azért, mert felháborító, amit a Gun Media művel, ergo egy ismert franchise sajátosságaival próbálnak meg eladni a rajongóknak egy a középkategóriát még csak meg sem közelítő alkotást, amely a legfrissebb gameplay videó alapján egyenesen szánalmas lesz.

A felvételen ugyanis bár az erdei házikók felfedezhetőségét állították a középpontba - mint kiderül, az ablakot ki is nyithatjuk, nem csak bevetődhetünk rajta -, de a béna mozgás, az ablakpárkányba belelógó fenék, az ajtó darabos csukódása, vagy az, hogy a fiókban talált egészségügyi spray nagyjából olyan testetlen, és érintésre úgy eltűnik, mint a dédimama szelleme, az egyenesen felháborító. Persze a hangulat csillagos ötös, de ez valóban elég lesz?

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

AngryKnight

4 éve, 17 napja

Nekem egyből Ken baba jutott eszembe róla ruha+mozgás mint az a figura

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 17 napja

Szerintem az előző bevetülős videó rosszabb volt...

válasz erre

A cikk második felét olyan szájízzel írtátok le, hogy már majdnem elhittem ,hogy soha a játéktörténelemben nem volt ilyen.

Kb mintha a cikkíró elvből gyűlölné a game mivoltát.

"hogy a fiókban talált egészségügyi spray nagyjából olyan testetlen, és érintésre úgy eltűnik" Ez a rész különösen szánalmas mivel kb a game-et 99.999%-ban így történik a dolog.

Semmi gond nincs ezzel nagyon örülök ,hogy végül single-t is tesznek bele.

válasz erre

RyutheStaR

4 éve, 17 napja

Majd jön a "pro" update, ahol a tárgyak nem tűnnek el felvételkor, hanem a virtuális táskánkba kerülnek és a karakter mozgás is dinamikusabb lesz.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 17 napja

Júj ez a karakter... Kár, hogy a videó végén nem csapták le.

válasz erre

totyak

4 éve, 17 napja

Nem olyan vészes ez. Maniac, szerintem sokat vártál tőle, az a baj. Küzd pár problémával a játék, amik maradni is fognak, de aki vevő a paráztatós, gyilkolászós dolgokra, szerintem ellesz vele. Csak helyén kell kezelni a játékosoknak is, meg fejlesztőnek/kiadónak is. Teljes áron csúnya bukás lesz, olcsóbban kell adni.

válasz erre
Friday the 13th: The Game
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljac0m1n65un profiljapityuska profilja