Elképesztően látványos sztori trailert kaptunk a Kingdom Come: Deliverance-ről

2018. február 02.
1.3051
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warhorse Studios csapata egy újabb trailert dobott össze a Kingdom Come: Deliverance-ról, amivel az volt a céljuk, hogy ismét felgyújtsák bennünk a várakozás lángját, amit néhány gameplay felvétellel alaposan kioltottak az elmúlt hetekben.

Az alábbi videó azonban újra a legjobb oldalát mutatja az alkotásnak, és bár tisztában vagyunk azzal, hogy mindaz, amit látunk, az konkrétan szemfényvesztés, de hihetetlen hangulata és a magyarok érintettsége miatt egyszerűen szeretni akarjuk a játékot, mely a világ egyik első olyan középkori RPG-je lesz, ami nem a fantasy kliséket állítja a középpontba.

A különleges élmény felfedezésére pedig várhatóan már nem is kell sokáig várnunk, hiszen a Kingdom Come: Deliverance február 13-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, az alábbi videóból pedig már most megismerhetjük Henry, a kovács fiának izgalmas történetét.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyon üt! Imádom a hangulatát!

válasz erre

totyak

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Érdekes, hogy ebben a videóban egészen pörgős a közelharc, gameplayeken, meg nagyon vontatott.

válasz erre
Kingdom Come: Deliverance
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaImperator profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljagokuvsvegita profiljamarco profiljaLaci721 profiljawazko profilja