Elképesztően látványos pillanatokat prezentál a legújabb DiRT 4 gameplay trailer

2017. április 28.
4.4521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Codemasters egy friss gameplay trailert mutatott be nekünk a DiRT 4-ről, ami olyan realisztikusra sikeredett, hogy kis túlzással eltakartuk a szemünket, nehogy valamelyik autó kavicsot vagy port verjen a szemünkbe a nagy száguldás során.

Az alábbi DiRT 4 videó egyébként semmi extrát nem mutat nekünk ahhoz mérten, amit elvárunk egy ilyen minőségű rallys játéktól, de a gameplay felvételek alatt belefülelhetünk már a Grace Potter által megírt új főcímzenébe, amiből a brümmögés miatt ugyan nem sokat hallunk, de azt azért igen, hogy jóféle lesz.

A fejlesztők egyébiránt megerősítették, hogy több mint 40 licencelt dal kap majd helyet a játékban, és köztük nemcsak kis garázszenekarok zörgései, lévén olyan bandáktól is bukkannak fel számok, mint a The Chemical Brothers vagy a Queens of the Stone Age. Most azonban a füled helyett a szemedre lesz szükséged, hiszen pörgetjük a legújabb DiRT 4 trailert:

Nézd nagyban ezt a videót!



DiRT 4-ről, ami olyan realisztikusra sikeredett, hogy kis túlzással eltakartuk a szemünket, nehogy valamelyik autó kavicsot vagy port verjen a szemünkbe a nagy száguldás során.'>
3 hozzászólás

ValaMalDoran

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

rDAVE írta:
Nagyon jó lesz, de remélem a gymkhana kimarad a karrer módból. Tegyék csak multiba vagy ilyesmi.
Én is gyűlöltem. Ez a játék viszont visszatért az alapokhoz! Nem minden esetben kell egy játéknak újítást tartalmaznia, hogy működjön a kémia. Ez a játék egy élő példa erre... Bejövős!

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Nagyon vagány, már várom szeretettel. Csak a pc irányítást ne rontsák el, akkor minden kerek lesz.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Nagyon jó lesz, de remélem a gymkhana kimarad a karrer módból. Tegyék csak multiba vagy ilyesmi.

válasz erre
DiRT 4
15.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja