Elképesztően kiegyensúlyozatlan a Fortnite új fegyvere, az Infinity Blade

2018. december 12.
10.2831
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pusztító erejű fegyverrel gazdagodott a Fortnite a legutóbbi frissítés alkalmával, hiszen bekerült a játékba az Infinity Blade, avagy a kard, mely egyetlen ütéssel képes kivégezni akárkit.

Sőt, még akár komplett épületeknek is nekimehetünk az új fegyverrel, amiből nem mellesleg egyetlen egy darab van minden mérkőzésben, ha pedig az ember egy kicsit tehetségesebb a játékban, mint az átlag, akkor szinte alig van rá esély, hogy a kardot megkaparintva ne meneteljünk el a meccs végéig.

Azonban nemcsak a sima felhasználók körében okoz gondot az Infinity Blade című mobiljátékból származtatott fegyver, de javában zajlik az 1 millió dolláros díjazással kecsegtető Winter Royale kupa, ahol már simán fel lehet kapni a pengét, így hiába készült valaki hosszú hónapokat, egy játékos felkapja a vágóeszközt, és mindenféle megerőltetés nélkül végigkaszabolhatja a mezőnyt.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Azt úgy jól megoldották.
Akkor akár én is nyerhetek, ha épp mákom van!

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 3 hete

Hát az ***** gáz.

válasz erre

Marduk

6 hónapja, 3 hete

Közelharci fegyver. A gránát/rakétavető képes ugyanerre távolabbról.

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaManiac profiljaHellblade profiljamarco profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaXelosz profiljagery1113 profiljarDAVE profilja adambalonyi profilja